reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wózeczki dla naszych maluszków :)

Lizz a zobacz sobie tako KLASYCZNE : Dalga Classic zestaw bez fotelika 2w1. Ja na początku chcialam ten wózek ale rozmyśliłam po tym jak zobaczyłam jaka jest spacerówka bo podnóżek ma zaokrąglony i to raczej nie będzie wygone dla dziecka.

Minuta ciszy - kupuje go na dużych 14 calowych czarnych kołach, kolor sie nie zmienił i nadal pozostaje przy białym. Szczerze Ci powiem że dopóki nie znalazłam tego wózka to żaden mi sie nie podobał za bardzo nawet baby design lupo - choć był najładniejszy ze wszystkich.
A roan ma super amortyzajcę :)

reklama
Jak już kupisz to pokaż zdj ;) a kupujesz nowy czy uzywany ? Bo ja zdecyduje się na uzywany ;p zobacze zaa dwa miesiace na olx i albo marita albo moodd, zobacze czy coś bedzie ;p i za jaka cene

Minuta ciszy kupuje nowy - moja mama się uparła - niestety - jakby to ode mnie zależało to bym kupiła używany... no ale.. kochana poniżej zdj wózka zrobione niedawno w sklepie - był tylko kolor kremowy ja zamówię biały - wiem na zdjęciu nie jest zbyt zajeb.... (wybaczcie słownictwo) ale na żywo wygląda o niebo lepiej
wozek.jpg

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 123
MalaMi1984 - wózek jest super :)
aneta1991- wózek ładny kolorystyka też spoko cena też tylko pamietaj aby poczytać opinie o wózku :)

Aneta moja koleżanka miała wózek tutek grander i sobie bardzo chwalila. Kurde a z tymi opiniami na necie to ciężko, za każdym razem jak coś sprawdzam to ktoś pisze ze jest coś nie tak... przy każdym modelu :-(

Lady Agnes mi się wydaje że żaden wózek tak naprawdę nie jest idealny i wydaje mi się że każdy ma coś nie halo ;) ważne jest wg mnie żeby był wygodny dla dziecka - i miał dużą gondolę - szczególnie dla nas wrześniówek jest to ważne, bo niedługo po urodzeniu będzie zima itd.
Co do wybranego przeze mnie wózka jedynym minusem są nie skrętne koła - troche nie praktyczne w mniejszych sklepach ale moze jakoś dam radę :D

MałaMi dokładnie tak jak piszesz, trzeba chyba wybrać najbardziej pod siebie ze świadomością ze są minusy i tyle ;-)

No i wózek zamówiony ;-)
Byłam w sklepie firmowym Tutka, oglądałam grander play i jeśli któraś się zastanawia to mogę polecić, bardzo fajny i funkcjonalny. Ja zdecydowalam się na troszkę lżejsza wersje grander light :-)

reklama
Do góry