reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Najwyższe miałam 150/100, a graniczne to 140/90, liczę, że tabletka da radę, dopiero dziś receptę dostałam, wcześniej bywało podwyższone, ale nie aż tak :tak:
Próba generalna, jak nic, skurcze co 3-5 minut i to co raz silniejsze, mała buntowniczka zażartowała z rodziców, jak się ubrałam to skurcze minęły :-D

reklama
Unita - życzę unormowania ciśnienia i może jeszcze w tym roku urodzisz? Czekacie na Maję tak? Moja młodsza też Maja. Grzeczna, słodka i mądra choć charakterna chwilami.

Koziorożec musi być charakterny, nie łudzę się, że będzie inaczej. Toż to rogate stworzenie ;-) Sylwestrowy maluch brzmi super, może się zlituje i zaczeka z tę minutkę po północy :-D

Unita no to miałaś noc :-) Pocieszę Cię, że tak może być i kilka razy, nim na dobre się rozkręci. Kciuki za unormowanie ciśnienia.
Ja na wizytach też miałam takie wysokie, ale że mierzę w domu i jest ok, więc nic nie łykam.

Kasiekz super, że wsio ok :-)

Udało mi się wejść na badanie szybciej. Wszystko w normie. Młody ułożony głową do dołu stąd nacisk na szyjkę. No a nogami wpycha się pod żebra. Ruchliwy jak zwykle. Wg tego usg waży 2500, więc dokładność pozostawia wiele do życzenia :) Kolejna wizyta 8.01 :)
Teraz czekam na ktg.

reklama
Do góry