reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Hmm w sumie ja mogę w sylwka wieczorem na porodówke trafić, bo mój gin ma akurat dyżur :p
Tylko, że dla Lilki trochę za wcześnie.
Najlepiej jakby się tak wstrzymała do 5.01 przynajmniej, bo to już skończone 38 tygodni będzie

reklama
Moj S. wlasnie sobie zazyczyl na 5.01 a ja chce grudniowe dziecie:-) Doggi a ja dobrze zrtoxumialam ze Stachu ma szanse na urodziny taty sie wykluc?

Emilchen dzieki za info:-) kciuki za te Twoje plytki!

Stokrotka szansa zawsze jest ale ja mu nie pozwolę pn jest styczeń 2015 żaden grudzień :p juz powiedziałam T ze nawet hak coś się zacznie to ja się zakorkuje zakleje co trzeba zrobię a nie urodze wtedy ;P

to ja dla odmiany chcę luty :-p choć wydaje mi się, że to już na pewno przenoszona ciąża będzie. niby termin na 02.02., ale coś to źle jest policzone :confused2:

gosiane, Megami, gratki!!

emilchen, przynajmniej wiesz na czym stoisz! :tak:

Emilchen fajnie ze wiesz juz na czym stoisz, trzymam kciuki za te nieszczesne plytki!
Mi sie podoba 15.01 ale nawet jak będzie cc to gin na 16 sie upiera najwczesniej. Moze sie samo cos rozkręci :)

Emilchen niby w swieta ale przynajmniej juz masz jakis konkret:) No coz, najwyzej dzidzia bedzie miala piekną date urodzin a wy zawsze bedziecie o tym w swieta wspominac:) Sterydow wapolczuje, ale lekarz na pewno wie co robi...dasz rade jeszcze tylko 2tyg.!

Sprite dlaczego cos zle policzone?

Ja chcialabym 16.01:)

kasiek, bo skąd to kółko od gina wiedziało na kiedy mam termin? nie pytała się mnie jak długie mam cykle itp. tylko kiedy ostatnia miesiączka. kalkulatory pokazują termin na 30.01. u gin z kółka wyszło 02.02.

reklama
Do góry