reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Doggi na to licze ;-)

Sylwi kiepsko jesli o dllegliwosci chodzi
Moze mina
Ja dzis mizlam miec pobierany wymaz na paciorkowca i nie wiem co i jak...

Bada moze ogzrniesz sie jeszcze przed
Mi juz wszystko jest byle razem i w zdrowiu :-)

Juz nawet pierogi przezyje, bardzkej chce teraz kubusia z bananem i pomaramcza a nie moge NIC jesc i pic
NIC totalnis nawet wody bo po niej wymiotuje, jedynie usta zwilzam

reklama
Bada kochana, ty nie bądź zła tylko ciesz się, już wiesz plus minus kiedy poznasz swojego G :)

Sylwi głowa do góry, jeszcze tylko troszkę i wszystkie odetchniemy z ulgą :)

Stokrotka wieczorem założę nowy wątek, bo z Telefonu trochę muszę się nagimnastykowac żeby takie rzeczy robić :p

Bada szkoda ze święta prawdopodobnie w szpitalu spędzisz no ale najważniejsze żeby z małym wszystko ok było ;-)

Agulqa nieźle Cie wzięło... Ze nawet pić nie możesz to hardcore

No ja już po wizycie. Było ... szybko. Wyniki mam w porządku wg mojego gina. Ja bym się hemoglobiny czepiła bo 11,7 a do tej pory zawsze miałam dobrze powyżej 12, a nawet 13. No ale gin mówi że OK więc nie wnikam. Serduszko bije pięknie. Szyjka miękka i rozwarcie na 0.5 palca więc kontrola za 3 tygodnie.
Z tą szyjką śmiesznie było. Gin zagląda i mówi szyjka twarda i uformowana. A ja że przecież była miękka. Gin na to - no właśnie. Wróć. ... pomyłka. To była rączka dzidziusia.
Następna wizyta 22.12.

yggam super :tak: hemoglobina i tak ładna, może to chwilowy spadek, skoro zawsze miałaś wysoką (jak na ciążę). Hehe nieźle z tą rączką :-D

reklama
Do góry