reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Femme u mojego kolegi z chłopca dziewczyna była od prenatalnych po 2tyg przed porodem był chłopiec a nagle 2tyg przed rozwiązaniem dziewczynka a ci pokój w piłki nożne na niebiesko ciuszki chłopięce i dopiero było zamieszanie ;) dlatego u nas chłopiec ma być ale różnie bywa wiec wszystko będzie unisex ;)

O matko :p ja bym nie chciała takiej niespodzianki nie ważne czy z chłopca na dziewczynkę czy na odwrót a szczególnie przy porodzie pewnie bym panikowala ze mi dziecko podmienili buhaha :-D

femme no no q końcu człowiek cala ciążę myśli i mówi jak np do chłopca a tam laska i weź nie zeswiruj a tu jeszcze baby blues i kaszana ;)

Jeszcze jak rodzisz i widzisz, że przypięte do ciebie pępowiną, to znośnie, ale jak np. nagła cesarka i przynoszą ci po wybudzeniu odwrotną płeć do spodziewanej to można sobie wmawiać :szok::-D masakra :-D

femme, tak, mnie wychodziło i z obrączki i z sody, że chłopaczek i mężowi tak samo syn :-D A na chiński nie patrzę, bo Tosia powinna być chłopcem :-p

Elutka, mnie się też Tosia zmienia, coraz bardziej do mnie podobna się robi :-D

Dziwne, że lekarz nie ma miejsc. Ja rozumiem jak przychodzi świeża ciężarówka - nie ma miejsc, niech sobie szuka innego lekarza. Ale dla takiej, która chodzi regularnie do jednego ginekologa, miejsce musi się znaleźć i jak dla mnie kolejna wizyta powinna być od razu umawiana (bo przecież lekarz mówi, za ile czasu mamy się pokazać).

nawet jak przychodzi swierza ciezarowka to miejsce powinno sie znalezc...

Aza faktycznie cenz do przezycia :-)

Mi Ł wlasnie mowi ze synek jak nic bo promienieje :-) chyba stesknil sie chlop ;-)

Doggi u mnie starsza siostra czysta mama, ja tata, brat niby mieszany ake widze w nim tatusia ;-)
A udowodnione to jest ze co trzeci wycjowuje nieswiadomie nieswoje dzieci :p

Femme ja sprawdzalam tylko horoskop chinski, ale tam na jednej stronce chlopak na innej laska wiec kij wie. Zdziwie sje jak dwojka wyskocxy :p

Femme ja tez bym tak pomyslala :p ale tez kupuje wszystko unisex

Mojej mamid cala ciaze mowili ze dziewczynka a urodzila chlopaka :p

reklama
jestem po wizycie i w sumie wszystko jest w porzadku:-) bede miala chlopczyka i mam nadzieje, ze mi sie nic nie zmieni, ale lekarka byla bardzo pewna siebie i siusiaka pokazywala chyba z 4 stron:-) ogolnie juz jest tak duzy ze nie zmiecil sie i wazy ok 200g;-) termin mi sie mniej wiecej pokrywa:-) i za to najladniej to pokazal buzke;-) ma taka pociagla jak maz, wiec podejrzewam ze to bedzie malowany tatus;-) wzrost pewnie tez po nim odziedziczy;-) jestem przeszczesliwa:happy2::happy2::happy2:

aaa i kolejna wizyte mozna dopisac na 18.08 tez z usg:-)

Do góry