reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Może lubią :-D może mają słabe oko, może tak im wygodnie?

Ja nie zamierzam rodzić w szpitalu, w którym pracuje moja dr. Poprzednio chodziłam do dr, która w żadnym nie pracowała ;-)

Ja najpierw miałam badanie przez brzuch i było wszystko ładnie widać. Ale dopochwowo też bo lekarz stwierdził ze tak mu wygodniej zrobić pomiary.

Ja miałam dopochwowo,a był 12t5d. Nie wiem czemu, nie intetesowalo mnie to, najważniejsze ze wszystko dokładnie obejrzane.

Gratuluje udanych wizyt!!

Ja w razie czego przygotowałam sie na dopochwowe badanie :-)
Jutro będę miała dwa usg :) o 12 u swojej gin, która zawsze robi a o 15.30 prenatalne których strasznie się boję.

A ja wczoraj poszłam spontanicznie do gina na nfz i trafiłam na bardzo fajną ginke...usg mi robiła dopochwowe. Qrcze zaczęłam się się zastanawiać nad zmianą. ..z mojego jestem bardzo zadowolona, alu tutaj by mi 150zl zostawalo w kieszeni minimum...i.mam dylemat.

pewnie tez bym sie zastanawiala. za we wtorek chce wskoczyc do gina na nfz ale tesciowa zapomniala mnie umowic ;/ nie wiem czy bez kolejki mnie wcisna :( ja chce chodzic i prywatnie i na nfz, ale rezygnowac chyba nie chce z prywatnego. jakos nie wiem, ufam temu lekarzowi a licze ze jak tabletki sie zmniejsza i badania na nfz to i tak zaoszczedze. dooczytalam ze macie jedna pensje wiec w suie 100zl to duzo. ja nie powiem bo kazda zlotowke tez trzy razy ogladam mimo ze oboje pracujemy.

Ja do tej pory miałam tylko badania dowcipne, ale zawsze od 12 tygodnia już przez brzuch.. No ale jutro na prenatalnych będę miała dopiero 11w5d. No nic.. tak czy inaczej trzeba znowu się zaprzyjaźnić z kremem do depilacji ;)

wlasnie jak to z tymi kremami>? mozna w koncu bez obaw czy lepiej golic poki co?

leydeek bedzie dobrze! nie martwiaj sie:D

reklama
Czesc Dziewczyny i ja dzisiaj mialam niespodziewane usg,od kilku dni cos mnie klulo,badania moczu wyszly ok,wiec wzieli mnie na usg,na szzescie wszystko ok,pewnie to macica sie rozciaga :-) mialam pierwszy raz przez brzuch :-) w poniedzialek ide na prenatalne :-) juz sie nie moge doczekac zeby Go dluzej poogladac :-)

Do góry