reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

geferek a skąd jesteś dokładnie? Ja też spod Wrocławia. Do gina chodzę prywatnie - też już nie pracuje w szpitalu, bo jest szefem oddziału ginekologi w dużej przychodni i powiedział, że więcej nie potrzebuje;) Ale jest cudownym człowiek i dobrze wg mnie bada. Można do niego dzwonić o każdej porze dnia i nie stanowiło to problemu z moim porodem w szpitalu. Jak chcesz mogę polecić ci gina z Kamieńskiego (dr Fuchs) lub z Brochowa (Bielanow - ordynator więc wizyta droga).

Mnie też spotkała strata. Miałam w 9tc obumarcie. Przyczyna: odklejenie kosmówki. Powód: najprawdopodobniej niedobór kwasu foliowego (nie planowałam ciąży więc nie łykałam). A było tak, że nagle pod złotym łańcuszkiem zrobiła się zielona szyja, tak samo palec pod obrączką i poleciałam do gina czując że coś nie tak:/ Miałam zabieg pod pełną narkozą w szpitalu. Potem człowiek już tak ma, że strasznie boi się o każdą ciążę.

Pięknie wasze dzieciaczki rosną;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja straciłam pierwszą ciążę w 9. tygodniu. Nie wiadomo czemu. Siedziałam w domu, wstałam do łazienki i było po wszystkim. Miałam potem jeszcze zabieg w szpitalu.
Po tym wszystkim jakoś nie pomyślałam i o ciąży z Filipem powiedziałam już w 5. tygodniu i potem miałam stresa, że coś się posypie.
A teraz nikomu nie mówiłam, ale w końcu musiałam, bo brzuszek już taki, że ukryć się go nie da nawet pod workiem;)

No a to nasz Kosmita
CIAZA_0011.jpg

Według USG termin wychodzi 29 grudnia, ale jak będzie druga cesarka, to możliwe, że będziemy mieli prezent na święta;)

Załączniki

• CIAZA_0011.jpg
    CIAZA_0011.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 55
Nulini, duza fasolka :) w ktorym jestes tyg, no z tel Nie widze?

Filipia mama, te zdjecia 3d sa mega :) fajny bobas

U nas die najblizsza rodzina I przyjaciele, narazie Nie planujemy grona eiedzacych poszerzac :)

Dziewczyny, a jak u Was z brzuszkami? Widac juz?

Ostatnia edycja:
U mnie sie juz odNacza, w pracy nosze luzne kiecki typu worek bez wciecia w talii Albo spodnie I bluzki typu worek. Jakbym ubrala zwykla koszule, to by od razu bylo widac pilke ;)

indi u mnie widać! Włącznie z wzdęciami jak 5miesiąc. Twardy i okrągło wypięty, że każdy pyta który miesiąc. Wcześniej nie miałam żadnego...aaa, co to będzie potem. A mam dopiero 10tydzień i parę dni.

filipiamama ale fajny bobas!

U mnie też troszkę sadełka, ale jak stoję to już się wciągnąć nie da. Wyciągnęłam ostatnio zdjęcia ze świąt jak byłam na początku 6. miesiąca z Filipem, to wyglądam tak samo;) A zaczynam dopiero 4. miesiąc;)

reklama
Do góry