kasiekz
Fanka BB :)
geferek a skąd jesteś dokładnie? Ja też spod Wrocławia. Do gina chodzę prywatnie - też już nie pracuje w szpitalu, bo jest szefem oddziału ginekologi w dużej przychodni i powiedział, że więcej nie potrzebuje Ale jest cudownym człowiek i dobrze wg mnie bada. Można do niego dzwonić o każdej porze dnia i nie stanowiło to problemu z moim porodem w szpitalu. Jak chcesz mogę polecić ci gina z Kamieńskiego (dr Fuchs) lub z Brochowa (Bielanow - ordynator więc wizyta droga).
Mnie też spotkała strata. Miałam w 9tc obumarcie. Przyczyna: odklejenie kosmówki. Powód: najprawdopodobniej niedobór kwasu foliowego (nie planowałam ciąży więc nie łykałam). A było tak, że nagle pod złotym łańcuszkiem zrobiła się zielona szyja, tak samo palec pod obrączką i poleciałam do gina czując że coś nie tak:/ Miałam zabieg pod pełną narkozą w szpitalu. Potem człowiek już tak ma, że strasznie boi się o każdą ciążę.
Pięknie wasze dzieciaczki rosną
Mnie też spotkała strata. Miałam w 9tc obumarcie. Przyczyna: odklejenie kosmówki. Powód: najprawdopodobniej niedobór kwasu foliowego (nie planowałam ciąży więc nie łykałam). A było tak, że nagle pod złotym łańcuszkiem zrobiła się zielona szyja, tak samo palec pod obrączką i poleciałam do gina czując że coś nie tak:/ Miałam zabieg pod pełną narkozą w szpitalu. Potem człowiek już tak ma, że strasznie boi się o każdą ciążę.
Pięknie wasze dzieciaczki rosną
Ostatnia edycja: