reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Wszystko ok, dzidzia rośnie. 12/13tc :tak:
CAM00565.jpg

Załączniki

• CAM00565.jpg
    CAM00565.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Ale super dzidziol :-) no i najważniejsze że wszystko ok :-) ...ja dzisiaj też mam wizytę na 18 ale pewnie koło 19 dopiero wejdę do gabinetu ;-)

gosiane mam tak samo, a jak przychodzi dzień wizyty to nic mi się nie chce, nawet do lekarza iść:zawstydzona/y:
w pracy też ciężko- brak energii do czegokolwiek...
na dodatek dzisiaj weszłam pierwszy raz od dawna na wagę... załamałam się:-(

oj to zalamane mozem byc 2!!!
ja mam 2 miesiace ciazy a w dupci juz 6kg!!!
nic teraz tylko jesc z glowa...jak ja zazdroszcze tym ktore nie moga jesc bo ja jak krowa ciagle cos przezuwam ;-)))

Pierwszy zlot w Łodzi, drugi w Warszawie, trzeci w Toruniu, czwarty we Wrocławiu, piąty znowu w Warszawie i teraz na jesień znów Łódź ;-) Zawsze ustalamy miasto, do którego najwięcej lasek ma łatwy dojazd :tak:

jak na łódz to sie pisze ;-))) bedziem z biedronka w brzuszku mialy baaardzo po drodze ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja mam 2 miesiace ciazy a w dupci juz 6kg!!!
nic teraz tylko jesc z glowa...jak ja zazdroszcze tym ktore nie moga jesc bo ja jak krowa ciagle cos przezuwam ;-)))

No to witaj w klubie...
Psia dupa, ja ciągle żrę!!!
Teraz jeszcze po długim weekendzie to już w ogóle, przez 5 tygodni +2,8kg!!!
Od dziś wracam do ćwiczeń - nic mnie nie boli, nie ciągnie, więc wracam do rozciągania, no i zaczynam kurs na kwalifikacje, więc będę jeździć do miasta na rowerze, bo kondycja spada mi masakrycznie :baffled:

malinka, CUDOWNE MALEŃSTWO!!! :-)

Do góry