reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

femme super ze z wynikami wszystko ok!

Powiem wam ze odleglosc zamieszkania to nie ma takiego znaczenia. Z dziewczynami z pazdziernika 2011 widujemy sie co jakis czas ale nie na takjich duzych zjazdach. Udalo sie spotkac z dziewczyna z Chicago, Finlandii i Francji wiec jak sie chce to sie da ;)

reklama
Femme jeden stres mniej Gut :-)

Nulimi to fajnie ze się zgrałyscie :-) i gdzie się spotkacie?

Megami tak było kilka lasek ale już nie pamiętam kto dokładnie:-)

Sylwi Ty jesteś z Pułtuska? Ja studiowała tam trzy lata :-)

Ja jestem chętna po porodzie na takie spotkanie :-) zawsze to inaczej jak znajomość przenosi się poza komputer :-)

Ostatnia edycja:
Kurde i patrze na wyniki a tam nie ma tej części co była nie tak :-/ a.to co jest ok to już w poprzednich wynikach było ok :-/ jutro musze iść wyjaśnić o co w ogóle chodzi :angry: a przez telefon mówiła mi babka ze wszystko ok i juz się cieszyłam :sorry:

Póki brzuchy nie ciążą można się spotykać częściej ;)
A że same niepijace to i miejsce nie jest jakimś problem-sprawiedliwie po środku :)

Kurcze jeszcze tydz i będę mogła się pochwalić sweet focią Tasiemki... Nie mogę się doczekać

reklama
Do góry