reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Po wizycie wszystko OK, zdjęcia nie mam, bo to było USG "zapoznawcze", ale serdunio jest, to najważniejsze :tak: Wymiarów też nie znam, bo ten gin ma jakiś gorszy sprzęt, ale za 2 tyg. już się upomnę o zdjęcie :-D

reklama
agulqa - nie stresuj mnie! :) Moja wizyta też za niecałe 2 godziny. Zaraz lecę pod prysznic i w drogę. Kciuków nie dam rady trzymać, ale będę o Tobie (a raczej o Was) pamiętać. :)

reklama
ehh... juz po wszystkim. z dobrych wiadomosci dzidzius ma 43,9mm a krwiak 31,2mm. wniosek taki, ze dzidzia rosnie a krwiak zmalal o 1cm w tydzien. dla mnie to wielkie osiagniecie :) ulga i radosc ogromna, tym bardziej ze maluch machal mi nozkami i raczkami. radosc nie trwala dlugo, 15min po wyjsciu od lekarza poszlam do wc. zdziwienie bylo wielkie jak zobaczylam swieza, czerwona krew. od razu nawrotka i tel do gina. nie kazal przyjezdzac bo krwawienie niewielkie. kazal wrocic do domu wziac 2duphastony i 2no-spy i lezec. mam isc za ok godz lub dwie do wc i mu zadzwonic. razem z tesciami stwierdzilismy, ze pewnie jestem strasznie wrazliwa i ta krew jest na skutek usg. oby!

a to moj dzielny bobas: 11tc.jpg

Załączniki

• 11tc.jpg
    11tc.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 44
Do góry