Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez mam na 20stycznia ;-)))A oto mój kochany kropek.
Serduszko bije, wiek zgadza się z om i ptp mam na 20.01. Z tym, że zapewne ulegnie on zmianie, bo po 2 cc jest duże ryzyko przy porodzie sn i będzie raczej kolejne cc.
Zobacz załącznik 627346
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Hexanka cudna fasolka gratki :-)
kiedy masz kolejną wizytę ?
no powinnam ale wciaz nie wierze ze jestem w ciazy...wiem stara kobyla jestem wiem ze bocian nie przynosi a nie wierze...dlugo czekalam na ciaze...najpierw ktos nie czul sie na silach,potem wyszlam za maz-kt okazal sie bezplodny..i tak zeszlo lat pare...a teraz z tym kims z przed lat los mi dal nadzieje a ja nie wierze...tu czuje sie beziecznie jest bardzo kameralnie ;-)))Hexanka a na liste mam styczniowych się nie chcesz wpisać? Udzielaj się też na styczeń 2015 tam się dopiero dzieje!