reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Emilchen, groszq, sluczne dzidziusie.
Emilchen, najwaznuejsze to nigdy nie tracuc nadziei, nagrada za cierpluwisc jest Wasz malutki lokator w brzuszku :)

reklama
Hexanka cudna fasolka gratki :-)

kiedy masz kolejną wizytę ?

ale naprodukowalyscie stron
nadrabiam - i w poczuciu starannosci zaczelam od pocztku...a tu az 60str!!!
nastepnej wizyty po tej nie wyznaczyla tylko dala na badania czesc na fundusz a 3 rywatnie.w zeszla srode zrobilam badania wyniki po niedzieli...i byl zong!!! bo okazalo sie ze nie ma miejsc na fundusz-wiec mnie zagrzalo...prywatnie prosze bardzo teraz zaraz na ten tychmiast a na fundusz proponuje mi w lipcu...bez mala miesiac od odebrania wynikow...jasne ze za miesiac beda one miarodajne...wiec powiedzialam ze sory ale ja tego nie widze i JEDNAK znalazlo sie miejsce -ufff na 26czerwca ;-)) -strasznie to dlugo tak czekac ale w sumie nic sie nie dzieje niepokokojacego zebym musiala gnac prywatnie...i to tyle.ide was uczytac do konca ,pozdrawiam

Hexanka a na liste mam styczniowych się nie chcesz wpisać? Udzielaj się też na styczeń 2015 tam się dopiero dzieje!
no powinnam ale wciaz nie wierze ze jestem w ciazy...wiem stara kobyla jestem wiem ze bocian nie przynosi a nie wierze...dlugo czekalam na ciaze...najpierw ktos nie czul sie na silach,potem wyszlam za maz-kt okazal sie bezplodny..i tak zeszlo lat pare...a teraz z tym kims z przed lat los mi dal nadzieje a ja nie wierze...tu czuje sie beziecznie jest bardzo kameralnie ;-)))

witam jestem po wizycie krwiaka mnie ma wyniki super cytologia piękna dzidzia wierzga jak szalona aż miło było popatrzeć oto zdjęcie
20140616_135621.jpg

Załączniki

• 20140616_135621.jpg
    20140616_135621.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry