reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Wiec zdaję relację z wizyty. Byłam w poniedziałek. Pomimo moich obaw bo miałam słabe objawy porównując z poprzednimi ciążami, ciąża jest i pięknie się rozwija :) macica juz spora kulka się zrobiła, szyjka ładnie zamknięta,.wszystko jak ma być. Miałam usg tylko na szybko przez.brzuch żeby mnie uspokoić. Serducho bije jak dzwon, fasolka ma 2 cm, ciałko żółte jest więc wszystko jak należy. A oto dowód zdjęciowy
..przyznam że.trzeci raz a i tak łzy mi ciekły ze wzruszenia. Mały wielki człowiek :)
ja sie tez teraz wzruszylam,dzieki za pozytywne wrazenia ;-))))

Dziękuję wszystkim za kciuki - jest pęcherzyk i zarodek 4 mm - leki biorę dalej i za 2 tygodnie kolejna wizyta. Dziękuje za miłe słowa i wsparcie jesteście kochane.

reklama
Do góry