reklama
Aob nie mów hop! Już pisałam wcześniej ze na czerwcowych jak z Olą byłam w ciąży jedna dziewczyna była na wizycie lekarz powiedział ze szybko nie urodzi bo szyjka jeszcze nie gotowa i skurczy brak po czym 12h później skurcze ruszyły wody odeszły a ona urodziła do środy może die jeszcze wiele wydarzyć
femme fatal
Mama Ninki :)
Kurcze jak wam fajnie ze to juz zaraz! Przez was i zdjęcia tych slodziakow wszystkich mi też się już chce!
AOB może jeszcze wszystko się ruszyć nawet dzisiaj ;-) a jak nie to do środy już tak blisko :-)
AOB może jeszcze wszystko się ruszyć nawet dzisiaj ;-) a jak nie to do środy już tak blisko :-)
dagi27
Fanka BB :)
Ja juz tez chce!!! Baaardzo baaardzo!!! Mógł by ktoś spełnić moje życzenie?
MommyTigger
Dagi pogoń tam księżniczkę Jakimś smakołykiem jej pomachaj czy coś , może wyjdzie ;-)
Sylwi masz rację, teraz już nowy etap zaczynasz i nie ma co rozkminiać aczkolwiek takiego lekarza bym miała ochotę zabić....
Sylwi masz rację, teraz już nowy etap zaczynasz i nie ma co rozkminiać aczkolwiek takiego lekarza bym miała ochotę zabić....
dagi27
Mommy juz próbuje wszystkiego co dozwolone. Wiesiołek, herbatka z lisci malin, piłka, leżę po schodach bo musze mam u góry kibelek, sprzątam, spaceruje a tu cisza....
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
DAGI to skoro ruch itp nie działa to teraz ją zryj - połóż się i nic nie rób cały dzień