reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No pomyłki niby wszędzie się zdarzają. Ponoć grupa krwi noworodków musi być powtórnie zbadana. Z badań tuż po narodzinach wynika, że ani ja ani mąż w razie co krwi nie oddamy :baffled: Oby nigdy nie było potrzeby!

reklama
AZA śliczny maluszek :-)
perełka ale fajnie tak zobaczyć jak maleństwo się rusza :tak: nie ma to jak filmik, nie dziwię Ci się, że się zakochałaś :tak:

Dziękuję kochane :)

Aza777 płaciłam za całą wizyte (prawie godzine z tym usg na dvd i z receptami) 90 zł.
Ale chodze do tego lekarza juz ponad 4 lata i zostawiłam w jego klinice kilkadziesiat tysiecy, wiec teraz to taki raczej chyba bonus te wizyty ;)
Jeszcze raz na płeć sie zgodził , żebym przyjechała, a od lipca juz przenosze sie do lekarza, który do konca bedzie prowadził ciaze (prowadził mnie tez we wczesniejszych ciążach). Ten ma takie wypasione usg, bo to klinika leczenia niepłodności.

Już po wizycie, nie wiem dlaczego, ale zawsze przed mam ogromnego stresa.
Mam wykonać prywatnie jeszcze jedno USG (w gabinecie lekarza, do którego chodzę z Lux-Medu nie ma aż tak specjalistycznej aparatury), bo mam torbiel na łożysku, która od ostatniej wizyty ani się nie zmniejszyła ani nie powiększyła, ale dla spokojnego sumienia mam sobie to jeszcze sprawdzić.
Z maleństwem wszystko ok, rośnie (ma już prawie 6cm, a na ostatnim usg 29 maja miało 164mm), wierzga jak szalone, widać super już rączki, nóżki,narządy w środku i w czasie badanie łapało za pępowinę :-)
Lekarz zgodził się, żeby na badanie wszedł mój mąż pod warunkiem, że się na mnie nie rzuci :-D
Mega się wzruszyłam, jak patrzyłam na jego wyraz twarzy jak zobaczył maleństwo na ekranie.

Wszystkim dziś wizytującym życzę samych dobrych wieści i trzymam za Was kciuki.

FasolinkaZobacz załącznik 630536Zobacz załącznik 630538

jakie piekne,jakie cudne!!! ale sie wzruszylam!!! niesamowite!

Gratuluje wizyt, super maluszki, a raczej już duże bobasy, cieszę się , że wszystko ok.

Jak jest skierowanie to za grupę krwi się nie płaci. Ja miałam robione badanie grupy krwi miesiąc przed ślubem i po ślubie moja lekarka skreslila panieńskie wpisała nowe, przybiła pieczatke, dala parafke i wszystko gra.

reklama
Do góry