Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aza ślicznosci
Ja podsyłam mój filmik. W kilku miejscach dr 4D włączył. Jestem zakochana w tym maluszku i mogłabym go godzinami oglądać.
https://www.youtube.com/watch?v=WrMZo-pEXBo&feature=youtu.be
Już po wizycie, nie wiem dlaczego, ale zawsze przed mam ogromnego stresa.
Mam wykonać prywatnie jeszcze jedno USG (w gabinecie lekarza, do którego chodzę z Lux-Medu nie ma aż tak specjalistycznej aparatury), bo mam torbiel na łożysku, która od ostatniej wizyty ani się nie zmniejszyła ani nie powiększyła, ale dla spokojnego sumienia mam sobie to jeszcze sprawdzić.
Z maleństwem wszystko ok, rośnie (ma już prawie 6cm, a na ostatnim usg 29 maja miało 164mm), wierzga jak szalone, widać super już rączki, nóżki,narządy w środku i w czasie badanie łapało za pępowinę :-)
Lekarz zgodził się, żeby na badanie wszedł mój mąż pod warunkiem, że się na mnie nie rzuci![]()
Mega się wzruszyłam, jak patrzyłam na jego wyraz twarzy jak zobaczył maleństwo na ekranie.
Wszystkim dziś wizytującym życzę samych dobrych wieści i trzymam za Was kciuki.
FasolinkaZobacz załącznik 630536Zobacz załącznik 630538