reklama
MommyTigger
Fanka BB :)
Mi tam fajnie w ciąży jak już pisałam ale trochę chciałabym małego już tulić (a kiedyś zamarzę pewnie jeszcze żeby wrócił do brzucha ) Wszystko na ostatni guzik podpopinałam i nie mam co robić do tego 22.... Może któraś jakieś zajęcie mi wymyśli? Prócz spania i tv oglądania (i jedzenia ;-) )
MommyTigger
Lay to nie dla mnie, chciałabym ale nie umiem i się za nic nauczyć nie mogę hehe. Ktoś musiałby usiąść ze mną i mi pokazać to później bym robiła.
kasiekz
Susel super ze wsio OK! Teraz pozostaje czekac, odliczac dni i trzymac &&&!
Laski nie myslec. Mi poprzednio nagle bez skurczow odeszly wody gdy jadlam sobie magnuma leząc przed tv na kanapie
Laski nie myslec. Mi poprzednio nagle bez skurczow odeszly wody gdy jadlam sobie magnuma leząc przed tv na kanapie
jenn200818
kasiek to teraz zamiast wiesiołka wszystkie będziemy objadać się magnumami :-)
Ta końcówka ciąży to się potwornie dłuży ale to chyba przez to ogólne spowolnienie no i dolegliwości dodatkowe.. plus brak zajęcia.
Mommy szydełkowanie to ciekawa propozycja, rozważ ją.. może akurat w tym czasie się nauczysz :-)
Ja miałam ambitny plan, że ruszę wreszcie z włoskim na pełnym etacie i cóż… nic z tego nie wyszło. Zawsze znajdzie się jakaś wymówka.
Powodzenia na wizytach i czekam na kolejne wieści :-)
Ta końcówka ciąży to się potwornie dłuży ale to chyba przez to ogólne spowolnienie no i dolegliwości dodatkowe.. plus brak zajęcia.
Mommy szydełkowanie to ciekawa propozycja, rozważ ją.. może akurat w tym czasie się nauczysz :-)
Ja miałam ambitny plan, że ruszę wreszcie z włoskim na pełnym etacie i cóż… nic z tego nie wyszło. Zawsze znajdzie się jakaś wymówka.
Powodzenia na wizytach i czekam na kolejne wieści :-)
Jezyk jeszcze nie w domku. Mala teoretycznie może wyjść,ma lekka żółtaczkę ale podobno w normie. Gorzej ze mną, morfologia mi się nie poprawia, wczoraj dostałam jeszcze krew, może będzie lepiej. Nie będą mnie tu trzymać bez potrzeby, bo oddział pęka w szwach.
reklama