reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Karpanna, cc mam mieć 16 stycznia.
Kasiekz- jak masz mieć 12-13 stycznia to się spotkamy na oddziale:-)musimy się jakoś zgadać żeby się tam poznać w tej Oławie.
Sylwi, Emilchen- głowa do góry, już niedługo.

Kasiek super, gratki

Mommy moj tak samo powiedzial jak zapytalam czy maly jest owiniety
Powiedzial ze i tak nie wsadzi reki i go nie odwiniw w razie w wiec po co stres
A mysle ze na tym etapie (dzis zaczwlam 38tc) jakby byl mocno owiniety to by robili cc i nie czekali

Emilche juz mniejniz wiecej
Ja wiem ze koncowka nerwowa bo juz tyle za nami i sie boimy bardzo
Mam to samo
Ale mysle pozytywnie i czekam na godzine 0

Kciuki za wizyty

reklama
Do góry