reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Gosiane ja tam problemu nie mam z grudniem hehe :))) Choć nie, czekaj, w święta teściowa będzie to byleby po jej wyjeździe bo dział na mnie ostatnio jak płachta na byka :))) Co do cc to ja tez super zniosłam, po 2 tygodniach całkiem zapomniałam o cc a bliznę mam maleńką. Teraz też chcę cc i mam nadzieję, że szpital nie będzie jakiś ale robił...

Bada pewnie, jak za darmo to idę :))) Poza tym troszkę się uspokoję bo te wieczorne skurcze od krzyża mnie dobijają.

Stokrotka ja na Kamieńskiego. Tam miałam już jedną cesarkę i było wszystko super więc wolę iść gdzie mam już wszystko obcykane :)))

A masz juz zalecona, bo ostatnio kolezanka z drugiego forum pisala ze wlasnie tam ordynator podwazyl jej zalecenia okulistyczne (a naprawde ma dwoch okulistow potwierdzilo) ogolnie szpital jest oki:-) tez o nim myslalam.

Aza super, że wszystko ok :-) :-)

Ja ktg też dopiero w tej ciąży, ale do innej przychodni chodzę, a że to tylko chwila leżenia przed wizytą to mi rybka. Choć trochę stresujące :p

Stokrotka moja sąsiadka miała tam planowane cc w czerwcu i jak zobaczył, że pierwsze dziecko rodziła przez cc to sam od razu ją wpisał choć jeszcze w dniu cc próbowali ją namówić na sn :)))

No u mnie jak zwykle tylko stres... U niego znowu 3 tygodnie do tyłu niby 1400g ma mała gdzie na prywatnej wizycie 3 tygodnie temu tyle niby miała i bądź tu mądry. W każdym razie rośnie nie wiem który sprzęt mówi prawdę. Lekarz jest okropny jakby wiecznie focha miał o nic spytac nie można na moje pytanie czy to normalne że mała ma nawet 4 razy dziennie czkawke odpowiedział "nie wiem" i nie kontynuował tematu. Nie mam więcej pytań... Nie wytrzymam tam dłużej żeby mu nie wygarnąć jutro będę szukała innego lekarza nie ma opcji żebym do tego durnia nawet tylko po zwolnienia chodziła...

reklama
Do góry