reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Tak, moja kolezanka tam robila sobie usg, ja bylam w Ludwin na Rakowickiej. A jutro nanKlimeckiego są targi Famili Time, wlasnie sprawdzam program. Moze się wybierzemy.

Nie no ja z młodym jsk już tylko bez męża nie bardzo chce bo ten mały oszolomek ma nadmiar energii a męża jutro nie mam :-(

W Poznaniu nigdy nie słyszałam o takich fajnych akcjach, a szkoda, bo bym się z chęcią przeszła. Ale do Krakowa i okolic mam dosyć daleko :-) Dawno nie byłam w Krakowie, a tak mi się podoba to miasto..

Dziewczyny gratki dodatkowego usg,super,że dzieciaczki zdrowe i rosną jak na drożdżach :happy: jednak co duże miasto to duże miasto,a nie taki wypiździów jak u mnie :-p

Gosiane Elutka super akcja i swietnie ze jestescie dokladne przebadane:) I jakie juz bobabsy duze!

Goshon moja kuzynka urodzila w 36tc i mloda byla z tego co pamietam 4dni w inkubatorze. Teraz mala ma 7mies.i jest wielkim zdrowym klocem:)

Stokrotka gratuluję wizyty

Elutka, Gosiane gratulacje

Gochson ja urodziłam się w 36 tc i byłam niecałą dobę w inkubatorze, z kolei jak córka leżała na patologii noworodka (z wrodzonym zapaleniem płuc) to z tego co pamiętam wcześniaki jak tylko oddychały samodzielnie trafiały do normalnych warunków. Wypis ze szpitala następował po przekroczeniu 2kg. Maluszek urodzony w 32tc wyszedł ze szpitala po 2-3 tygodniach.

reklama
Do góry