reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Słuchajcie, jestem w takim szoku, że nie do wiary!!!

Od momentu przyjścia do przychodni do wyjścia - 1,5 godziny!!! Absolutny rekord!!!

Ciśnienie 115/70, spodziewałam się innego, bo zasypiam na stojąco, aż mi mroczki latały.
Waga -1,1kg w 3 tygodnie, położna zszokowana i zaniepokojona.
Szyjka zamknięta.
Serducho wali jak szalone.
Na następną wizytę tylko mocz i HBs.
I koniecznie konsultacja u internisty, ch.uj wi po co, ale zaparł się i koniec, muszę iść i blokować kolejkę chorym :wściekła/y:

No i wizyta na szczęście normalnie za 3 tygodnie, 18 grudnia (bałam się, że już będzie mnie częściej wciskał).

I uwaga - nic nie pier.dolił o zwolnieniu!!!

Nulini, super, że poszło w miarę sprawnie i że jest ok. :tak: może lekarz miał lepszy dzień. A z jakiej racji musisz do internisty??

\A z jakiej racji musisz do internisty??

No właśnie a po co do internista???

BO JEST TAKA RUBRYCZKA W KARCIE CIĄŻY!!! :wściekła/y:
Do dentysty też mi kazał iść, ale powiedziałam mu, że już byłam na początku ciąży, zęby leczyłam i jest wszystko OK, na co on z pretensjami, że czemu nic do karty nie wpisane i że mam iść jeszcze raz na kontrolę.
Wyśmiałam go, że chodzę prywatnie i nie będę płacić za samo nabazgranie w karcie!

Dzisiaj też mówię, że nie idę do rodzinnego, bo jest sezon chorobowy i nie mam zamiaru siedzieć pół dnia w poczekalni pełnej zarazków, to zaraz zaczął drwić, że bez przesaaaady, na pewno takiego pomoru u mnie nie ma i że mam obowiązkowo iść, bo już 4 raz mi o tym przypomina :wściekła/y:

To mi w pierwszej ciąży głupia baba kazała iść na samym początku, a jak zmieniłam na swoją to ona już mi nie kazała nigdzie chodzić.
Mam nadzieję, że tym razem też nie będę musiała iść, a poza tym my wszyscy do pediatry zapisani jesteśmy :p

Nulini gratki wizyty:happy: no mój też teraz kazał do internistyi też o tej rubryczce:-D (,bo do dentysty juz chodzę ,ale ona nic w karcie nie pisze),byłam wczoraj i zleciła dodatkowe wyniki i za tydzień do kontroli
wizyty wpisuje :happy:

reklama
Do góry