reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No na pewno usg pokaże stan łożyska, przepływy, czyli czy dziecko mniej lub bardziej gotowe :-)

reklama
kasiek super wiadomości :-) ja mam usg z przepływami za tydzień - 13.11 a 20.11 normalną wizytę u mojej gin (też z usg, ale zwykłym)

Jak ja mam miesiączke z roznicą 11dniową to nie wiem kiedy bylo zaplodnienie. Gin tak mowi:) A w pierwszej ciazy dobrze wyszlo wiec mu wierze. Poza tym w szpitalu tez pierwszy termin wyznaczyli wg usg i mowili ze dla nich waznejszy:) Co gin to opinia. I tak wsio waha sie w pewnych ramach wiec dzieci bedziemy miec bezpiecznie rozwiniete:)

Emilchen to cos jak ja, bo przeplywy 10.11, a gin 20.11:)

Kasiekz ale termin usg dokładny jest między 7-10 tyg potem już loteria, u mnie gdyby usg pokazywało kiedy dziecko gotowe to było 8-9 czerwiec a urodziła się po wielu trudach 16 czerwca

Nulini 3h o matko :-o :-/ super ze wszystko ok :-)

Kasiekz dobrze ze wszystko ok! :-)

Mcpearl tez nie wiem jaka mam szyjkę :p 3 lekarzy patrzało i żaden nic nie wspominał :p

Sylwi dzisiaj miałam pierwszy jutro drugi i to tyle. Z tego co wiem to są dwa rodzaje 2 albo 4 dawki
Goschon nie jest źle u ciebie moim zdaniem. Ile bierzesz magnezu?
Kasik gratki! Super, że jest wszystko ok :-)

reklama
Do góry