reklama
Megami super ze wszystko ok! Miałam bardzo podobne ciśnienie i nie wiem czemu bo ja nigdy nie mam ponad 100 a tu było 142/82 a byłam mega spokojna i bez marszu coś musiało im się w maszynie popsuć bo ja czuję jsk mam za wysokie w sensie np 107
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Megami, takie wiadomości to ja lubię
Stokrotka34
Fanka BB :)
Megami super wieści z wizyty!!!
Sprite głowa do góry musi być dobrze!!
Doggi Ty to jesteś wyjątkowa ;-)
Femme gratuluję raczej dziewczynki !
Sprite głowa do góry musi być dobrze!!
Doggi Ty to jesteś wyjątkowa ;-)
Femme gratuluję raczej dziewczynki !
Unita ja mam zawsze niskie kiedyś musiałam mierzyć bo miałam za niskie i mdlalam (teraz mam to samo) ale jak tylko mam powyżej 100 to zaczyna mną telepać aż się trzęsę
Stokrotka nazywajmy rzeczy po imieniu, nie wyjątkowa po prostu jakiś alien
Stokrotka nazywajmy rzeczy po imieniu, nie wyjątkowa po prostu jakiś alien
femme fatal
Mama Ninki :)
"raczej dziewczynki " haha jak to fajnie brzmi
reklama
Żelka
Fanka BB :)
Megami super że wszystko ok, a ciśnienie i tak warto kontrolować
Ja też dzisiaj wizyte miałam, młoda skopała pana doktora i oprotestowała słuchanie serduszka ... uparciucha ganiali sie tak z 6 min tylko mi brzuch falował i podskakiwał.
Przybrałam w miesiąc 3 kg, ale mam dyspensę bo wcześniej było kiepsko z przybieraniem, ogólny bilans 5 kg na plus, teraz mam pilnować żeby przybierać ok 2 kg na miesiąc.
Ciśnienie 113/65. Szyja stalowa.
ostatnie prenatalne usg mam zrobić po 11.11 i zwolnienie bez łaski, sam sie doktorno przypomniał, że trzeba wypisać No i pozwolenie na przytulanko mamyyy z M
Ja też dzisiaj wizyte miałam, młoda skopała pana doktora i oprotestowała słuchanie serduszka ... uparciucha ganiali sie tak z 6 min tylko mi brzuch falował i podskakiwał.
Przybrałam w miesiąc 3 kg, ale mam dyspensę bo wcześniej było kiepsko z przybieraniem, ogólny bilans 5 kg na plus, teraz mam pilnować żeby przybierać ok 2 kg na miesiąc.
Ciśnienie 113/65. Szyja stalowa.
ostatnie prenatalne usg mam zrobić po 11.11 i zwolnienie bez łaski, sam sie doktorno przypomniał, że trzeba wypisać No i pozwolenie na przytulanko mamyyy z M