reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Stokrotka super ze tak fajnie na wizycie, szkoda ze tak skasował ale chyba jednak warto było :) i jednak dwie panienki, super laski górą ;)
Co do wagi to kochana ty z samych dzieci już ponad 1kg a gdzie te inne cuda jeszcze wiec chcąc nie chcąc ważyć będziesz trochę więcej ale to wcale nie znaczy ze tyjesz ty masz po prostu dwa bąki w sobie :)

Doggi mów mi tak jeszcze :-) oglądałam Twojego bloga pyszny :-) i już piję syrop z imbiru - uwielbiam imbir :-D!!

reklama
Doggi ale my tak lubimy ten barszczyk i nic nie trzeba przy nim robić:sorry2:. Piję codziennie szklankę ;-) Niestety nie mam sokowirówki... a z czego robisz te soki na anemię, z buraka?

Stokrotka ja piję z Herbapolu, też 1 dziennie. Nie mam pojęcia czy ma jakiś efekt terapeutyczny, ale tak sobie wmawiam :sorry2: A wiesz, że zaparcia miałam tylko na początku ciąży, jakoś w maju/czerwcu - od maja biorę żelazo. Teraz już się unormowało i jest ok.

Emilchen ja robie ze wszystkiego soki, multiwitaminy, pomarańcze, marchew, jabłko, buraki z jabłkiem, szpinakowe (ale to w blenderze) z pietruszki w necie milion różnych koktajli witaminowych jest bo składy ściągam z neta tylko proporcje to już na oko :)

LayDeeK Ciastowo

A ja 3ci dzuen z rzędu mam zgage ;(

Zapomniałam dodać, że mała cały czas ma ułożenie pośladkowe. Czekamy do 35 tyg na jej przekrecenie.
bada, kolejna wizyta 17.10 :)

reklama
Do góry