reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
LayDeek gratuluję !! Super, że malutka rośnie !!

Emilchen fajnie, że wyniki idą do góry :-) oby tak dalej!!

A mi wczoraj wieczorem coś ciężkiego na głowę upadło (w końcu w ciąży jestem) Wlazłam na znanylekarz zobaczyłam, że doktor do którego zawsze łaziłam na USG 3D ma wolne i się umówiłam - czułam taki niedosyt - a i mój też chciał zobaczyć swoje maluchy :-)
Doktorek zdarł ze mnie na max
smile.png
dołożył sobie 100 zł za bliźniaki. normalnie było 200 zł, a ja zapłaciłam 300 zł
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Wyszło że będą dwie córeczki Iga i Martyna [/FONT]
Wszystkie parametry w normie
smile.png
waga 561 i 553
smile.png

Ale najlepsze jest to że widziałam obie buźki :-DDD śmiałam się że jedna cała ja hi hi hi w sumie to drogo ale jestem szczęśliwa
smile.png
no i dowiedziałam się, że mam dobrego doktora prowadzącego, chwalił go na max
smile.png

Tylko w jednym mi namieszał proponował mi zwiększenie luteiny z 2*2 na 3*2 - nie wiem co mam z tym zrobić a do lekarza idę za 4 tyg......
A nie wiem czy Wam się wczoraj chwaliłam przytyłam 9 kg z czego 4 kg w ciągu ostatnich 4 tygodni
smile.png
laska ze mnie będzie

Stokrotka super ze tak fajnie na wizycie, szkoda ze tak skasował ale chyba jednak warto było :) i jednak dwie panienki, super laski górą ;)
Co do wagi to kochana ty z samych dzieci już ponad 1kg a gdzie te inne cuda jeszcze wiec chcąc nie chcąc ważyć będziesz trochę więcej ale to wcale nie znaczy ze tyjesz ty masz po prostu dwa bąki w sobie :)

LayDeek gratulacje, córcia spora, ale to dobrze!

Stokrotka super! Na pewno to nie są wyrzucone pieniądze. Jak na bliźniaczki to dziewczynki są duże :tak: świetnie, że wszystko w normie i gratulacje dobrego lekarza :tak:

Dzięki wszystkim, że cieszycie się razem ze mną :-) co prawda anemia jest nadal i płytki też sporo poniżej, ale dla mnie to mały cud, że nie spadły i nawet odrobinę wzrosły! Na anemię piję codziennie pokrzywę i barszczyk z Hortexu:-p no i biorę dodatkowe żelazo w tabletkach, także widocznie coś działa ;-)

reklama
Emilchen zamiast z hortexu sama rób soki, są nieporównywalne! Ja mam całe życie anemię a od kiedy zaczynam dzień od świeżego soku to mam wszystkie wyniki w normach czego nie doświadczyłam id 20lat! Wiec myślę że takie soki mogą ci dużo dać, może cię nie wylecza z tego wszystkiego ale jestem pewna że wyniki jeszcze bardziej się poprawią ;) ja nie jestem jakaś wariatka eko mama i nie wczuwam się w tę klimaty ale świeże soki to cudo a energii więcej niż po kawie :)

Do góry