reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

I ja wróciłam z glukozy :tak:

Samo wypicie nie takie złe, potem zaczęło mi się robić niedobrze, ale obyło się bez atrakcji typu wymioty czy omdlenia :rofl2: no i za pierwszym razem musiałam się wbić w kolejkę, bo byłam co prawda 5 minut przed czasem a już czekało chyba 5 osób! Potem sama babka wychodziła po mnie, także nie musiałam się stresować, że ktoś mnie nie wpuści.

Tak jak myślałam, za wszystko płaciłam 97 zł.
Aha i po wszystkim poszłam z mamą (była ze mną jako kierowca) kupić bułeczki, szybko wziąć tabletki i do domu na śniadanko, ale na słono, już na słodko chyba nic nie ruszę... No a potem spałam jeszcze 1,5 godziny.
Goferek, też byłam 3 razy kłuta :tak: za każdym razem w tę samą rękę :sorry2: Wyniki jutro po 11 dopiero.

Oby płytki mi nie spadły, to mnie najbardziej stresuje.

Kciuki za wizyty :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
I ja dziś dostałam skierowanie na glukozę + mocz + morfologia, jak zawsze.
Moje dziecię nadal bardziej na dziewczynkę wygląda i niechby tak zostało, bo sukieneczki w szafie leżą już poukładane ;-) Ciągle leży pośladkami do pola widzenia doktorka i z tej samej pozycji daje się podglądać. Lekarz powiedział, że jest wykręcone jak esy floresy, nogi w samym dole, a główka na wysokości pępka i się nie mieści, więc zadziera się do tyłu... Kurcze... jakby miejsca nie było :dry: Nie wszystko udało mu się dojrzeć, ale to co pokazała to w porządku. Waży 651 g, a termin z OM pokrył się z terminem z usg, bo wcześniej była troszkę mniejsza z usg. Następne wizyty 20 październik i 17 listopad.

Nasza trojka tez po wizycie :-) wszystko oki z dzieciaczkami i szyjka:-) lekarz mowi ze jedno dziecie to na pewno dziewczynka, a drugie dalej moze byc kobietka ale nogi sciskalo:-)

Bada nastepna wizyta 16.10 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Unita super ze wszystko ok, kawał dzieciaczka masz :)

Stokrotka super ze wasza trójka w formie :)

Bada ja mam next wizytę 09.10 bo chyba zapomniałam wcześniej napisać :p

reklama
Do góry