reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

No, bo teraz wiadomo, że na wizytach będzie wszystko dobrze i w ogóle, a przy rozpakowywaniu czasem są niespodzianki jak np dziewczyna z późniejszym terminem wyprzedza wszystkich hehe.
Ja z Tymkiem miałam termin na 1.03 niby, a urodziłam chyba jako 6sta heh.

reklama
Ja z Krzysiem mialam termin na 18.10 a urodziłam 17tego wieczorem, także praktycznie w terminie. Teraz słyszałam już 3 wersje..2,4 i 1 styczeń także i sylwester może być :-D
&&& za dzisiejsze :-)

Alecta ka z Olą termin miałam na 10.06 uridxilam 16.06 i byłam jedna z ostatnich :( taaaak mi smutno było ze wszystkie mają już maluszki a ja niby termin tak szybko i nie mam dzidzi ;(((

Oj tam z tymi terminami kit wie rzadko się zdarza ze wyjdzie dokładnie w terminie. A termin usg yo juz w ogóle czysto orientacyjny bo ja np aktualnie mam termin wg usg na 04.01 wiec 10dni wcześniej niż naprawdę choć pierwsze 2 usg pokazywały dzień w dzień tak jak powinno potem był trochę mniejszy a teraz.... Bez komentarza :p

reklama
Do góry