reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

To ja mam dwójkę takich dzieciaczków. Na 25 sierpnia miałam termin drugiej ciazy :(
Ale zobacz :) Za jednym zamachem dwójka :) Moj brat ma bliźniaki. Bylo cieżko momentami, ale dają radę. W grudniu skończą 4 latka. Są przekochane ;-)

reklama
To ja mam dwójkę takich dzieciaczków. Na 25 sierpnia miałam termin drugiej ciazy :(
Ale zobacz :) Za jednym zamachem dwójka :) Moj brat ma bliźniaki. Bylo cieżko momentami, ale dają radę. W grudniu skończą 4 latka. Są przekochane ;-)

No zobaczymy co z tych naszych lobuzow wyrosnie:-)
Bardzo sie z nich ciesze :-) !
Teraz bierzemy leki i bedzie dobrze:-) !

Stokrotka gratuluję udanej wizyty,

mój mąż też był w szoku gdy nasze pierwsze dziecko okazało się dziewczynką. Teraz sam przyznaje, że druga dziewczynka nie mu nie przeszkadza i ma to swoje plusy.

Stokrotka 34 tak? Moja mama mlodego rodzila po 15latach ode mnie i miala 39 ;-)

Laydeek mam kolezanke 33lata i rodzi lada dzien pierwsze ;-)

Stokrotka pewnie ze bedzie dobrze!:-)

Stokrotka ale przy bliźniakach to chyba trudniej lekarzowi płeć określić. Właśnie ostatnio byłam u mojej kosmetyczki która ma roczne bliźniaki. Dawno u niej nie byłam a u niej miało być dwóch chłopaków. Pytam jak się chłopcy nazywają a ona mi na to że ma chłopca i dziewczynkę. Przy porodzie dopiero się dziewuszka pokazała. A przy każdym usg pokazywał się ten sam niuniek.
Więc nigdy nic nie wiadomo :D

Ps. Stokrotka ja mam już skończone 36 lat i to też moje pierwsze dzieciątko.

reklama
Bada nie krzycz:-)

Ja ta tym wiekiem to tak srednio sie przejmuje:-) tak sobie napisalam :-) ale w wykonaniu mojego kochania to juz by byla trzecia corka wiec nie wiem czy czwarta by zaryzykowal:-)

Do góry