reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Alecta wow ale super jak w mordę strzelił dziewuszka :) ale super :)

Femme ważne ze wszystko ok :) na płeć przyjdzie czas :)

A ja zapisałam się dziś na polówkowe 05.09.2014 o 13.40 nie mogę się doczekać, to moja linia krytyczna którą sobie wyznaczylam ze po polówkowym jeśli nadal będzie chłopiec to zaczynam wić gniazdko :)

reklama
Alecta, gratulacje!!! :-):-):-)

Femme, dobrze, że wszystko ok :-)

Nulini, a ja chodzę prywatnie, a płci też nie znam, bo dzidzia nie chce się dobrze ułożyć, więc wiesz ;-)

Ja się zastanawiam czy na polówkowym Stachu pozwoli cokolwiek zbadać/zmierzyć bo on ostatnio tak fika ze czuje nieustanne turbulencje + co 5ty kopniak wyczuwalny ręką przez brzuch. Waryjot jakiś

Stokrotka to nie moje :p u mnie ponoc Robert siedzi :p a ja wizyte mam dopiero we wrzesniu ;-)

Femme najwazniejsze ze u malucha wszystko ok i u Ciebie tez ;-)

Ja tez polowkowego nie moge sie doczekac.

Doggi moim punktem krytycznym jest wyprowadzka na swoje. Dkatego nie m8ge sie podwojnie docxekac. Nie dosc ze sami to jeszcze gniazdko bede robic hihi :-)

Ostatnia edycja:
alecta zdjecia z usg bomba :tak: gratuluje coreczki:-)

femme dobrze,ze dzieckiem w porzadku, ale jakbym dalej plci nie wiedziala to jak nulini jestem niecierpliwa tez chyba bym poszla gdzies indziej to sprawdzic :-)

u mnie tez wszystko w porzadku:tak: dalej mamy pindolka;-) wszystkie narzady w porzadku, wazy juz 324g, czyli przez mies przytyl dwukrotnie,aja przytylam 2kg;-) przez cale badanie drapal sie tak fajnie po twarzy hehe:-) pozniej jak mi sie uda to wstawie fotke;-)
a kolejna wizyta z usg 17.09 :-)

Nulini, a ja chodzę prywatnie, a płci też nie znam, bo dzidzia nie chce się dobrze ułożyć, więc wiesz ;-)

Ale wiesz, chodzi mi o to, że ja bym nie wytrzymała do kolejnej wizyty np. miesiąc, bo by mnie ciekawość zżarła i pewnie poleciałabym gdzie indziej na samo USG :-D

Doggi, ja na prenatalnym byłam w szoku, że ginka coś widzi, bo właśnie Gutek fikał jak szalony, więc dla lekarza to chyba nie ma znaczenia :-D

aob, super, że Synuś tak pięknie rośnie i że wszystko w porządku :-D

reklama
Do góry