reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Nieobecna masz rację że szybko ale lekarz stwierdził że lepiej za wcześnie niż za późno. Pierwszy cukier wyszedł mi w górnej granicy normy a później po miesiącu było już ok. Ale ze względu na ten podwyższony pierwszy pomiar będziemy sprawdzać. A że ja duza dziewczyna jestem to tym bardziej bo podobno ryzyko cukrzycy wieksze :p

reklama
Yggam masz rację. lepiej sprawdzić jeśli lekarz ma jakieś wątpliwości

A ja teraz na wizycie za tydzień pewnie nawet USG nie będę miała. Ah te NFZ. Ale i tak w ostatniej ciąży miałam więcej niż 3 przepisowe, a ciąża prawidłowa.

Yggam pewnie, że lepiej sprawdzić ;-)

Ostatnio miałam tylko szybkie usg, bez mierzenia, sprawdziła tylko tętno. "Obawiam się", że na następnej też tak będzie (chyba mnie rozpieściły te pierwsze usg), ale na szczęście w połowie sierpnia połówkowe :tak:

Indi nie ma nic lepszego niz praca dajaca satysakcje, spelnienie i jeszcze kase ;-)

Kevinka najwazniejsze ze zdrowe ;-)

Yggam super :-) tez sie bardzo ciesze. Ja jeszcze nie mialam tej krzywej cukrowej a teraz mam zlecenie tylko na badanie ogolne moczu.

Ja jak mowilam mialam tylko przeziernosc na usg mierzona. Nie pamietam jaka byla ale lekarz mowil ze jest ok

A ja nie wiem kiedy dokladnie polowkowe. Chyba jeszczw nie tego 11.08

No my już po wizycie.
Młode ma się dobrze, przezierność karkowa w normie.
Dzidzia ładnie ziewała, Michała rączkami i nóżkami :)
Ale strasznie uparta jest (gin śmiał się, że to napewno dziewucha będzie) i trzeba było się namęczyć żeby się odpowiednio ułożyła.
Następną wizytę mam 18.08.

Zdjęcie wstawię później jak sobie z płytki na lapka wrzucę :)

Alecta gratki!:-)

Za jutrzejsze trzymam kciuki.
Mnie troszke brzuch dzis pobolewal, ale bez zadnych tabletek wspomagajacych. Juz biore tylko 1nospe i 1 duphaston dziennie. Jeszcze jutro i sroda i koniec i mam nadzieje ze na wizycie w sierpniu bedzie wszystko ok!:-)

reklama
Do góry