reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

nieobecna, AZA, cudowne bobaski!!!

Ależ się mojego badania nie mogę doczekać! Jak wparuję do gabinetu to chyba od progu wykrzyczę, że 12tc minął i że teraz będę piać z zachwytu i ma mi zdjęcia porobić i pokazywać moją cudną Fasolkę! :-D

reklama
Nulini i prawidłowo ;) i płci zarzadaj jestem ciekawa ;) ale tak jak u AZA czuje chłopa tak u ciebie czuję laseczka, wiec pewnie będzie na odwrót ;)

Doggi - Aleksandra odpada bo ma w sobie literkę R. Mimo, że myślałam nad tym imieniem. Już kiedyś pisałam, że mój Mąż nie mówi R (a mamy w nazwisku) i gdy Młody na święta zjadł szkło i ja go ratowałam a on dzwonił na pogotowie to był wielki problem.. bo priorytetem było przeliterowanie imienia i nazwiska.

jezyk - dzięki, dzięki! :) to dlatego, że sprawdzałam jaki dzień będzie za tydzień, wizytę mam w przyszły piątek - 18.07 :)

ciąża zjada mi szare komórki ;)

Padłam!!! :-D
Ja tam jednak nadal liczę na synusia :-D A na USG za tydzień na bank nie poznam płci, na tym archaicznym sprzęcie nie ma szans :baffled: Planuję iść "dla pewności" na USG prywatnie, tylko się waham, czy w 13t3d czy w 13t6d (akurat weekend mam pomiędzy...), żeby właśnie ktoś jeszcze raz sprawdził dokładnie, czy wszystko ok...

Nieobecna, sliczny maluszek;)
Aza, Nie wiem dlscxego ale Twoj mi sie nie pokazuje. Laduje sie tylko pasek medicover I to na tyle. Wogole mi dzisiaj jakos dziwnie forum w tel dziala :(

Nieobecna ale superowa fotka :)))))

Doggi hmmm... powiadasz chłopiec.... Zobaczymy czy jest z Ciebie jasnowidz :))) Choć wolałabym dziewczynkę, najwyżej z Nulini się zamienię bo ładne dzieci rodzi :))))

Indii no widzisz, nie wiem czemu...

reklama
Do góry