reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Domi no to ładnie Cię nastawiła;) masz rację, pakuj torbę, jakby co, żebyś się jeszcze tym nie stresowała;) miejmy nadzieję, ze mały jeszcze posiedzi:)

reklama
Wreszcie udało mi się zrobić zdjęcie brzuszka ,przytyłam już 14 kilo ...
brzuszek.jpg

Załączniki

• brzuszek.jpg
    brzuszek.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 86
Dziękuję, ale byłam płaska jak deska również w biuście, a tu wielki brzuch te wszystkie kg z przodu dźwigam,pewnie jeszcze z 6 przytyje :-(

Dzag no super ten kolaz :-) qrde a ja chyba nawet jednej foty nie mam w ciazy ...pieknie wygladasz :tak:

Kika
jaki malusi masz brzuszek w zyciu bym Ci tych plus 14 kg nie dala .:-)

Gosia Ty maszchyba dzisiaj wiytke ? trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!

Hej, ja dziś po usg. Mały waży ok 1600 g. Jest o ok tydzień mniejszy, ale w normie:D Więc bardzo się cieszę i się uspokoilam. Poza tym jest wszystko ok, tylko wody muszę pić więcej ok 2,5 l. Przy porodzie Pewnie ok 3kg będzie miał. No i już siedział głową w dół i się przekrecil głową do góry ;) Ale myślę, że się jeszcze przekreci :)kolejne usg za 3 tyg

reklama
Matko, to tylko ja takie klocki rodzę??? :eek: Mój starszy syn, gdyby się urodził w terminie, to ważyłby ok. 3,8kg. Młodszy idzie prawie równiutko z bratem, nawet jest o jakieś 50-100g cięższy niż starszy brat w tym samym czasie.

Do góry