Domi_Polka
Fanka BB :)
No to ja po wizycie wiem tyle, że szyjka zamknięta, ale jak sama ginka powiedziała, to nie oznacza, że np dziś wieczorem poród sie nie rozpocznie, bo wszystko jest możliwe już teraz. I słuchajcie młody mi psikusa dziś zrobił... Leże 15 min i zauwazylam w sumie że taki spokojny zapis tam sie tworzy, aż bylam zdziwiona, no i przychodzi typka mnie odlłączyć, patrzy i mówi żebym wstała i porobiła przysiady, bo młody sobie słodko spał...... no nie, padłam. Robie te przysiady i nagle czuje jak on zaczyna fikac po brzuchu, od razu wzorki na ktg zaczely sie zapisywać no i ona do mnie- to teraz tak pani postoi 10minut... No i staałam sobie 10minut, ale przynajmniej zapis był taki jak trzeba :-) Ten mój syn mnie rozbraja, serio. On sobie spał, zamiast pokazywać co u niego No a ginka mi pozniej powiedziala, że jak jest taki zapis jak ten pierwszy to albo dziecko śpi albo coś z nim nie tak, dlatego trzeba sporobowac go obudzić i jesli sie obudzi i jest inny zapis, tto nie ma sie czym martwić. Zapisaly sie skurcze przepowiadające. No to chyba tyle. Kolejna wizyta w poniedziałek, miałam umowic sie na za tydzien, no ale szwagierka w poniedzialek wieczorem jedzie do Polski na urlop, wiec musimy rano odwiedzić ginke jeszcze.
@quchasia to co, kiedy rodzisz? ;-) gratuluje dobrych wynikow !!
@Kika7878 kochana trzymaj sie!!! Oby wszystko ok było, tego Ci życze!
@quchasia to co, kiedy rodzisz? ;-) gratuluje dobrych wynikow !!
@Kika7878 kochana trzymaj sie!!! Oby wszystko ok było, tego Ci życze!