reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Przedstawiam Wam Elenkę, waży podobno 2300 i lekarz przewiduje wagę końcową ok. 3900, jeżeli tak będzie rosła, czyli klocek się szykuje, ograniczam cukry, odstawiam witaminy:D zostaję tylko przy żelazie:D:D:D:D Szyjka na razie trzyma, na moje żylaki pachwin - leżeć, leżeć, leżeć, dzisiaj podskoczyłam do firmy pozałatwiać ostatnie sprawy...
buziaki

bez tytułu.JPG

Załączniki

• bez tytułu.JPG
    bez tytułu.JPG
    17,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
dziewczyny a jak z Waszymi wizytami teraz? Gdzieś w internecie wyczytałam, że ponoć od 30 tygdonia powinny być co dwa tygodnie, jednak z moim lekarzem widzę się za m-c więc już sama nie wiem
z tego co pamiętam to przy końcówce chodziłam co tydzień a tak to normalnie raz na m-c i już nie wiem w końcu

Milusia- jaka fajna pyśka z niej! No cudna!:-)

Ja mam normalnie co miesiąc, w poprzedniej miałam końcówkę częściej, ale to przez cholestazę i nadciśnienie.

ja mam wizytki co dwa tyg od samego początku bo l4..

milusia ale masz cudne zdjęcia! widać że taki pucuś z Elenki:) super:)

aneta1991 kurczę bo ja będę w 34 tygodniu jak pójdę na wizytę w sierpniu, fiksuję jak zwykle :)

Jolka no właśnie pamiętałam, że przy końcu trzeba częściej chodzić, ale jak dla mnie 32 tydzień to już jest końcówka hehe :)

kaha91 a to nie wypisuje Ci na m-c? ja każde zwolnienie (oprócz początkowych bo wtedy chciałam jeszcze wracać do pracy) dostaje na m-c dokładnie na całe 4 tygodnie, teraz w sierpniu dostanę pewnie już ostatnie zwolnienie do końca sierpnia a następne to już pewnie na tydzień max,bo termin mam na 9 września

reklama
Co do wizyt to ja ostatnia miałam w 29 tygodniu i lekarz powiedział że od teraz widujemy się co 3tygodnie. Więc za tydzień w środę kolejna wizyta. Nie mogę się doczekać, co by się uspokoić że wszystko jest w porządku :)

Do góry