reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Przedstawiam Wam Elenkę, waży podobno 2300 i lekarz przewiduje wagę końcową ok. 3900, jeżeli tak będzie rosła, czyli klocek się szykuje, ograniczam cukry, odstawiam witaminy:D zostaję tylko przy żelazie:D:D:D:D Szyjka na razie trzyma, na moje żylaki pachwin - leżeć, leżeć, leżeć, dzisiaj podskoczyłam do firmy pozałatwiać ostatnie sprawy...
buziaki

bez tytułu.JPG

Załączniki

• bez tytułu.JPG
    bez tytułu.JPG
    17,1 KB · Wyświetleń: 63
reklama
dziewczyny a jak z Waszymi wizytami teraz? Gdzieś w internecie wyczytałam, że ponoć od 30 tygdonia powinny być co dwa tygodnie, jednak z moim lekarzem widzę się za m-c więc już sama nie wiem
z tego co pamiętam to przy końcówce chodziłam co tydzień a tak to normalnie raz na m-c i już nie wiem w końcu

Milusia- jaka fajna pyśka z niej! No cudna!:-)

Ja mam normalnie co miesiąc, w poprzedniej miałam końcówkę częściej, ale to przez cholestazę i nadciśnienie.

ja mam wizytki co dwa tyg od samego początku bo l4..

milusia ale masz cudne zdjęcia! widać że taki pucuś z Elenki:) super:)

aneta1991 kurczę bo ja będę w 34 tygodniu jak pójdę na wizytę w sierpniu, fiksuję jak zwykle :)

Jolka no właśnie pamiętałam, że przy końcu trzeba częściej chodzić, ale jak dla mnie 32 tydzień to już jest końcówka hehe :)

kaha91 a to nie wypisuje Ci na m-c? ja każde zwolnienie (oprócz początkowych bo wtedy chciałam jeszcze wracać do pracy) dostaje na m-c dokładnie na całe 4 tygodnie, teraz w sierpniu dostanę pewnie już ostatnie zwolnienie do końca sierpnia a następne to już pewnie na tydzień max,bo termin mam na 9 września

reklama
Co do wizyt to ja ostatnia miałam w 29 tygodniu i lekarz powiedział że od teraz widujemy się co 3tygodnie. Więc za tydzień w środę kolejna wizyta. Nie mogę się doczekać, co by się uspokoić że wszystko jest w porządku :)

Do góry