reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Hej hej, ja świeżo po wizycie. Mój mały waży 1950g, 32 tydzień. Spory chłopak ;)
Ivon 17, Taka sama waga jak Twojej Basi :) który to tydzień?

Niestety Jasiek dalej nie wstawil się glowka w dół, eh. Położenie podłużne miednicowe. Głowke ma u góry, dupke na dole a stopki na twarzy.. Zgięty jak scyzoryk. Martwie się że się już nie obróci :( a bardzo nie chciałabym CC. Zresztą jemu pewnie też niewygodnie..

Wiola grauluje wizyty! dziecko spokojnie ma czas się jeszcze odwrócić. Mój synek odwrócił się ok. 36 tygognia ... żeby było śmiesznej to obróćił się podczas badania USG w szpitalu :) przed samym porodem dzieci się ustawiają głową w dół

Wiola u mnie to był skończony 33 tydzień. A Jasiek na pewno jeszcze się obróci- nie ma co się martwić na zapas.

Witam!Gratuluje Wszystkim udanych wizyt!:)Moja Niunia waży 1600g jest ułożona głowa do dołu oczywiście nie mam zdjecia bo nie chce sie ustawiac i chowa sie za kazdym razem:(!!!!Ogólnie wszystko ok szyjka skróciła sie z 34mm na 26mm.ale to ponoc norma.

IMG_20150723_174656.jpg

Jedno jedyne zdjęcie mojego Jasia :)

byliśmy dzisiaj na tym rozszerzonym usg.
wszystko jest w porządku:) posprawdzał jeszcze lekarz wszystkie przepływy, serduszko itp.
Jasio waży 1730g. :)
czuję że jesteśmy na bezpiecznym etapie:):)

Załączniki

• IMG_20150723_174656.jpg
    IMG_20150723_174656.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Do góry