reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania, zdjęcia z USG

DSC_4718.jpg Mój 1,5 kilogramowy Emilek :-D Tydzień większy niż wychodzi z ostatniej miesiączki.
Szyjka długa i 8 kg na plusie. Byle do września ! :-)

Załączniki

• DSC_4718.jpg
    DSC_4718.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Wiola super chłopak rośnie. Mój lekarz zaleca wit. D
Dżejka moja Basia za każdym razem pięknie prezentuje co ma między nogami. Za to buźki to nie bardzo:) Mam nadzieję, że szyjka będzie trzymać do samego terminu.
Na20talli ale dobrze, że wszystko jest ok i już do domku możesz wracać.
Aneta gratuluję 1,5 kg Emilka. Zdjęcie wyszło świetnie.
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, ale jeszcze kilka dni.

aneta mi się wydaję że mój z tych małych będzie... ja + 6.5 kg na plusie póki co a mały ważył kg więc chyba w tydzień pół nie przybrał hihih. kolejna wizytka 17 lipca więc zobaczymy jaki z niego wielkolud :)

Aneta- słodki Emilek! I jak pozuje :-) duży chłopiec
Kaha- do porodu jeszcze trochę, więc nie ma co obstawiać ile dzidziuś przybędzie ;-) Ja w poprzedniej ciąży przytyłam 23 kg, z czego 9 w ostatnim miesiącu, a mały ważył 3100, a patrząc po wadze, ile przybrałam, powinien być wielki :-D
Na20talii- grunt, że was wypuścili. Odpoczywaj w domu i oby szpital dopiero we wrześniu! :-)

Cześć Dziewczyny.
Ja dziś już po wizycie. Lekarz twierdzi, że wszystko jest w normie. Nie wiem ile mała waży, bo powiedział że za 2 tygodnie się widzimy i dopiero wtedy będzie określał wagę. Główką ustawiona do dołu. Serduszko pięknie biło- aż się wzruszyłam. Niestety znowu mam jakąś infekcję i przepisał mi globulki do przygotowania na zamówienie w aptece. Szyjka zamknięta. Mam tylko lekką anemię, więc nadal żelazo. Do tego stwierdził, że kontrola u diabetologa też się może przydać- skoro cukier wariuje (mierzyłam sama glukometrem, gdy okazało się, że jestem na granicy normy). Jednak wiele rzeczy trzeba samemu dopytać, bo lekarze maja pacjentek na pęczki i dla nich to kolejny przypadek a dla nas wyczekiwane maleństwo. Zresztą dziś lekarz sam mi powiedział, że nie dziwi się, że pacjentki się denerwują bo jak oczekiwał na swoje to też się denerwował- mimo, że ginekolog:)

reklama
Wiola super chłopak rośnie. Mój lekarz zaleca wit. D
Dżejka moja Basia za każdym razem pięknie prezentuje co ma między nogami. Za to buźki to nie bardzo:) Mam nadzieję, że szyjka będzie trzymać do samego terminu.
Na20talli ale dobrze, że wszystko jest ok i już do domku możesz wracać.
Aneta gratuluję 1,5 kg Emilka. Zdjęcie wyszło świetnie.
Ja już nie mogę się doczekać wizyty, ale jeszcze kilka dni.

Ivon a miałaś sprawdzany poziom wit d? Ja miałam w kwietniu i byłam w dolnej granicy normy. 1000j przyjmuje w kompleksie witamin, no i na serio sporo przebywam na słońcu. Właśnie wróciłam z nad morza. Endokrynolog zaleca dobrać kolejny 1000j w tabletce ginekolog odradza sądząc że to wymysł obecnych czasów i co tu zrobić eh. Jak jest u Ciebie?

Aneta super fotka :)

Do góry