reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Edda no to faktycznie z małej kolcus :-D moj mały w 35tc wazył 2750g , ;-) nie za dobrze z ta pępowina ... ale nie zamartwiaj sie az za bardzo wazne aby mały ruszął sie tak jak powinien a w razie czego bedziesz dzownic i jechac na szpital ... no i powiem Ci ze pocieszenie ze cc ci beda robic bo Kati kaza rodzic sn ... Bedzie dobrze !!!!

reklama
na takim 3D ;-) choc mysle ze na czarno białym tez widac ;-) skoro potrafia na takim dopatrzec dziurke w błonie płodowej to pępowine tym bardziej :tak:

Monila będę mieć cc tylko wtedy jak będzie tętno spadać.

Widać jak na dłoni. Zaznaczył na tym USG i widać było takie kolory przepływające. Od razu się zorientowałam i lekarz potwierdził. Powiedział, że mam się tym nie chwalić nikomu w szpitalu bo niby lekarze u nas w szpitalu nie mówią tego swoim pacjentką. Boi się ordynatora :p Mówił że to jest dość częste u pacjentek. No nie wiem. Ani na necie nie czytam. Żałuje, że nie naciskalam go, żeby częściej monitorować co się tam dzieje tak jak np. Katia ze chodziła raz na tydzień na ktg

Edda jak to boi sie ordynatora ??? przeciez twoj lekarz jest jego zastępca :happy2: hahah a te kolorki to czerowne i niebieskie przepływy :-)

reklama
oby było tak jak mówicie-ja mam chodzić od tego tygodnia już na ktg raz w tygodniu jak do 39 tygodnia sama z siebie nie zaczne rodzić to wtedy 39 tyg i 1 dzień będą mi wywoływać chyba że mały bardzo urośnie (a i tak jest już wielki) to wtedy cc nie wiem co lepsze

Do góry