Edda no to faktycznie z małej kolcus moj mały w 35tc wazył 2750g , ;-) nie za dobrze z ta pępowina ... ale nie zamartwiaj sie az za bardzo wazne aby mały ruszął sie tak jak powinien a w razie czego bedziesz dzownic i jechac na szpital ... no i powiem Ci ze pocieszenie ze cc ci beda robic bo Kati kaza rodzic sn ... Bedzie dobrze !!!!
reklama
magdulajtka
Majowe mamy'09
edda jak on stwierdził ze mała owinięta pępowiną podobno tego na usg nie widać?
magdulajtka
Majowe mamy'09
ale na takim czrno białym czy 3/4 D?
magdulajtka
Majowe mamy'09
a mi jakoś tego nikt nigdy nie sprawdza nie wiem czemu
edda89
Fanka BB :)
Monila będę mieć cc tylko wtedy jak będzie tętno spadać.
Widać jak na dłoni. Zaznaczył na tym USG i widać było takie kolory przepływające. Od razu się zorientowałam i lekarz potwierdził. Powiedział, że mam się tym nie chwalić nikomu w szpitalu bo niby lekarze u nas w szpitalu nie mówią tego swoim pacjentką. Boi się ordynatora Mówił że to jest dość częste u pacjentek. No nie wiem. Ani na necie nie czytam. Żałuje, że nie naciskalam go, żeby częściej monitorować co się tam dzieje tak jak np. Katia ze chodziła raz na tydzień na ktg
Widać jak na dłoni. Zaznaczył na tym USG i widać było takie kolory przepływające. Od razu się zorientowałam i lekarz potwierdził. Powiedział, że mam się tym nie chwalić nikomu w szpitalu bo niby lekarze u nas w szpitalu nie mówią tego swoim pacjentką. Boi się ordynatora Mówił że to jest dość częste u pacjentek. No nie wiem. Ani na necie nie czytam. Żałuje, że nie naciskalam go, żeby częściej monitorować co się tam dzieje tak jak np. Katia ze chodziła raz na tydzień na ktg
reklama
magdulajtka
Majowe mamy'09
oby było tak jak mówicie-ja mam chodzić od tego tygodnia już na ktg raz w tygodniu jak do 39 tygodnia sama z siebie nie zaczne rodzić to wtedy 39 tyg i 1 dzień będą mi wywoływać chyba że mały bardzo urośnie (a i tak jest już wielki) to wtedy cc nie wiem co lepsze