reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Też zamierzam jakos sie pogimnastykować tuz przed terminem zeby sie troszku rozlazlo hehehe
Selerowa
Macie szczęście, że one nie zanikają:-) bo byście miały problem.
Ruszajcie do boju i użyjcie tego swojego organu:-)
Ja teraz nie mogę, bo dziecię chore ze mną śpi. A kanapa w salonie nie jest wygodna. Z podłogi trzeba by mnie było dzwigiem podnosić, więc póki dzieć gorączkuje to z seksu nici.
Aaaaaaaa zapomniałam napisać - w ciągu ostatnich 2 tygodni zgubiłam kilogram. To już -3.
Dziecko jakieś 3,5, łożysko pewnie ze 2, do tego wody też ze 3 i jest mnie mniej niż przed ciążą ponad 10 kg....
A ja głupia zastanawiałam się jak schudnąć:-) :-) :-)
Ruszajcie do boju i użyjcie tego swojego organu:-)
Ja teraz nie mogę, bo dziecię chore ze mną śpi. A kanapa w salonie nie jest wygodna. Z podłogi trzeba by mnie było dzwigiem podnosić, więc póki dzieć gorączkuje to z seksu nici.
Aaaaaaaa zapomniałam napisać - w ciągu ostatnich 2 tygodni zgubiłam kilogram. To już -3.
Dziecko jakieś 3,5, łożysko pewnie ze 2, do tego wody też ze 3 i jest mnie mniej niż przed ciążą ponad 10 kg....
A ja głupia zastanawiałam się jak schudnąć:-) :-) :-)
Karolina1987W
selerowa mam nadzieje, ze mi nic nie zarosło hehehe
Selerowa
Karolina, jak zarosło to tylko na uciechę mężowi, że znowu ma dziewicę. Ale słyszałam, że zarasta dopiero po 7 laach nie używania, więc spokojnie. Ciąża na szczęście tyle nie trwa.
Joasia_1986
Selerowa ale fajne wyliczonka. Mnie do wagi sprzed ciąży brakuje jeszcze 4kg, więc jest szansa że jak się nie będę przejadać po porodzie, to nawet więcej niż 10kg będzie :-)
reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Ale temacik
U mnie też po wizycie, wszystko ok tylko młody już nisko więc z seksu mam zrezygnować jak chcę urodzić jak najpóźniej.
Pobór na GBS dla mnie kompletnie nieodczuwalny :-/
U mnie też po wizycie, wszystko ok tylko młody już nisko więc z seksu mam zrezygnować jak chcę urodzić jak najpóźniej.
Pobór na GBS dla mnie kompletnie nieodczuwalny :-/