reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
No właśnie widzicie, jednak co kobieta to inne doświadczenia. Widocznie tak już mamy, że jednej nic a drugiej niestety coś. Ale bądźmy dobrej myśli :tak:

Macie szczęście, że one nie zanikają:-) bo byście miały problem.
Ruszajcie do boju i użyjcie tego swojego organu:-)

Ja teraz nie mogę, bo dziecię chore ze mną śpi. A kanapa w salonie nie jest wygodna. Z podłogi trzeba by mnie było dzwigiem podnosić, więc póki dzieć gorączkuje to z seksu nici.

Aaaaaaaa zapomniałam napisać - w ciągu ostatnich 2 tygodni zgubiłam kilogram. To już -3.
Dziecko jakieś 3,5, łożysko pewnie ze 2, do tego wody też ze 3 i jest mnie mniej niż przed ciążą ponad 10 kg....
A ja głupia zastanawiałam się jak schudnąć:-) :-) :-)

Karolina, jak zarosło to tylko na uciechę mężowi, że znowu ma dziewicę. Ale słyszałam, że zarasta dopiero po 7 laach nie używania, więc spokojnie. Ciąża na szczęście tyle nie trwa.

Selerowa ale fajne wyliczonka. Mnie do wagi sprzed ciąży brakuje jeszcze 4kg, więc jest szansa że jak się nie będę przejadać po porodzie, to nawet więcej niż 10kg będzie :-)

Dziewczyny ja ostatnio używałam tego organu od 2msc przerwy i powiem wam normalnie jak dziewica :-p Ale są rzeczy których sie nie zapomina :-D

reklama
Ale temacik :-D
U mnie też po wizycie, wszystko ok tylko młody już nisko więc z seksu mam zrezygnować jak chcę urodzić jak najpóźniej.
Pobór na GBS dla mnie kompletnie nieodczuwalny :-/

Do góry