reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

lepszy taki porod ktory bedzie dobry dla ciebie i maluszka :-D nie ma sie co zastanawiac dziewczyny za bardzo bo wszytko wyjdzie w praniu a raczej na porodówce :-D ale wierze ze u kazdej z nas bedzie dobrze !!!!

reklama
U mnie zobaczył na zwykłym. Nie na 3d. Nie wiem jak on to zobaczył. Pierwsze co jak położył głowice na główce to zaznaczył tam i juz widziałam. W ogóle to jest dziwne, bo dziecko nawet może mieć owinięta obojętnie na jakiej części ciała i się to może źle skończyć. Ale nawet tak nie myślę...

Monila tego ordynatora się tam wszyscy boją. Nikt tam nie ma nic do gadania. Jak to mój gin na niego mowi "szef" :p

No to co raz więcej nas na wylocie! ;-)

Magdulajka Ty się kobieto nie martw bo nie jesteś sama ! Ja też na diecie i słodkie to dosłownie oczami bym jadła ! ;-) Obiecałam sobie że jak tylko będę mogła to zjem tabliczke czekolady i lody z Maka :-D Ciesze się ze to przy końcówce wyszło a nie od poczatku ciąży! ;-)

Edda ojaaa ale masz wielkie dziecie!

Edda wiem ze sie go boja :-D hah bo jak tam lezałam 2 razy to na jego dyżurze wszyscy chodizli jak w zegarku :-D hahah ja ostatnio znalazłam swoja ksiazeczke zdrowia z dziecinstwa i tam pisze ze byłam owinieta pepowina wokół szyji i raczki ;-) a patrz jaka duza urosłam :-D mysl pozytywnie bo myslenie duzo daje !!!:tak:

Muszę myśleć pozytywnie a jak cos mnie zaniepokoi to od razu dzwonić, nie czekać. Jeszcze mój gin idzie na urlop od 25.01. do 31.01. Ale mówi ze i tak i tak dzwonić. Dzięki za wsparcie :-) :-)

Sylwia no grubas jest jak nie wiem.. Jutro Wam wrzuce fote mojego pączusia bo serio tak wygląda.

Dziewczyny nie nadążam za Wami :) musiałam troche zaległości nadrobić. Magdulajtka, przepraszam, ze pytam, ale nie pamiętam czy Ty miałas jakieś komplikacje? I dlatego już musisz chodzic na to KTG co tydzien?? Bo moja ginekolog to dopiero na KTG mnie wysyła jeśli w terminie nie urodzę. Edda89, to Ci córka stresa zaserwowała..jak zwykle nerwy :/

Ja dzis odebrałam wyniki posiewu z moczu i wymazu z pochwy (to chyba to GBS). I wszsytko ok. Nie wyhodowali tego paciorkowca ani bakterii innych. Poza tym to chodze od lekarza do lekarza. Najpierw bylam u okulisty, ale nie mam wskazan do cesarki. I byłam u ortopedy. Ale z ortopeda to juz mialam małe przejscia. W koncu udalo mi sie uzyskac zaswiadczenie, ze nie mam przeciwskazan do porodu sn. Ale ile sie nawkurzałam na tych ortopedów to jakas masakra. Dopiero 3 wystawil mi takie zaswiadczenie. A dlaczego w ogóle szlam do tego ortopedy. Ponieważ jako noworodek miałam dysplazje stawow biodrowych no i ginekolog kazała mi się upewnić, że nie ma zadnych przeciwskazan do porodu sn. A we wtorek jeszcze USG. Juz sie doczekac nie moge. Ciekawa jestem co tam u małego, ile waży i czy przypadkiem nie zachciało mu się w pępowinę zawijać....

Wlasnie wrocilam od poloznej, cisnienie ok, brzuch ok, dziecko ok wizyta trwala dokladnie 3 min:szok: wychodzac od niej i nie wiem jak ja to zrobilam, ze mi noge skrecilo i upadlam na kolano na schodach, a glowa podparlam sciane az mi sie okulary wygiely:szok: lekarz wybiegl do mnie ale nic mi sie nie stalo ( tak delikatnie upadlam tylko halasu narobilam)

Wróciłam z KTG. Tętno ok, przepływy też a skurczyki normalne zero jakiś porodowych :baffled: Młoda jak sie rwała na świat tak teraz robi na złośc i chyba nie zamierza pakować manatek :angry:

reklama
Do góry