reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Verita to w sumie za wiele się nie dowiedziałaś...Ale jak wyniki dobre to już coś :-)
Sylwia9 też tak czytałam więc już się nie stresuję :) Poczekam ten tydzień i wszystkiego się dowiem :)

Małkus trzyma kciuki za jutro i dawaj znać jak tylko wrócisz :-)

reklama
kasssia no to gratuluję chłopczyka!!

marta ja miałam też po niżej normy, podobno w ciązy jest to normalne, bo organizm jest bardziej słabszy i tak jak napisała Grzechotka każde laboratorium ma inne pomiary :)

Verita czyli na połówkowym dowiesz się dopiero co tam w Tobie siedzi?

Ja już od 11 tyg wiem ze dziewczynka potem w 14-15 babka powiedziała ze też czyli czekam na potwierdzenie ale dziewuszka jak nic. Imienia szukamy dla dziewczynki na razie mamy drugie tylko bo po babci

haha małkus i ja mam jutro na 10.30!!!! :-D no to będę o Tobie myśleć i kciuczyć!!! trzęsę portami juz dziewczyny!!!!!!!

Verita nie wiem czemu ale myślałam że nie znasz jeszcze płci, ale ffaaajnie jak już się potwierdzi na 100% :)

Dziewczyny trzymam kciukasy za wizyty i Kerna prosze tu gatkami nie trzęść bo bedzie wszystko dobrze,
Ja mam wizytę 2 października na 19 ;-)

reklama
Ja wczoraj zrobiłam morfologię mocz i TSH.
- Mocz idealny
- TSH nadal za wysokie bo 3.1 ehh muszę zwiększyć znowu dawkę leku na tarczycę bo wciąż jest za wysoko. Czas na Euthyrox 100
- Co do morfologii to mam tak jak Marta_a26 - poniżej normy spadła hemoglobina i hematokryt. Wyczytalam póki co że w ciąży często tak bywa. Zwiększa nam się objętość krwi, a najbardziej osocza, w końcu mamy teraz dwa krwioobiegi :) no i co za tym idzie skoro więcej osocza to krew się rozrzedza i jest w niej mniej krwinek. Przydałoby się więcej żelaza. Jutro na wizycie zapytam gina co z tym robimy i czy mam dodatkowo suplementować żelazo.

Trzymam kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty no i nie mogę się doczekać swojej jutrzejszej! :)

Do góry