reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Cześc dziwczynki!

ja po dzisiejszej wizycie! Ancymonek wazy 230g, a ma ok 12 cm.już sie nie dało precyzyjnie zmierzyć, sprytny maluch miedzy nogami trzymał pepowine uniemozliwiając poznaine płci - ale ja mówie do lekarza ze tam jajeczka sa tylko że schowane :p:p

Gratuluje wszystkim mamuskom udanych wizyt i poznania płci :)

reklama
Dziekuję Kasiu :)

Gabi, Sylwia9 - jak tam wasze wizyty??

No i gin mnie uspokoił ze mam czas do 22 tc by ruchy poczuc, bo maly się wierci, co było na usg widać, no ale ja jeszcze nie czuje tego - jakaś taka gruboskórna jestem :p

I ja po wizycie :-)
Wizyta była ekspresowa, badanie na fotelu i usg, którego miało nie być jak to gin powiedział, ale z racji tego że się tak denerwowałam (bo przeszłam to zatrucie i nie czuje jeszcze ruchów) to zrobił dla uspokojenia. Nie robił żadnych pomiarów, dał tylko posłuchać serduszko, także z dzidzią wszystko ok :-) No i najważniejsze, że znam płeć - SYNEK :-) Powiedział że nie na 100% ale raczej tak.
Co prawda mam już jednego syncia w domu, ale tak jak któraś pisała - synki są cudowne :-)
A no i wyniki których tak się bałam są ok!

kasiaczek - gratuluje również udanej wizyty!!!

Czekamy jeszcze na wieści od Sylwi9

Ja mam wizytę przesuniętą na następny tydzień, dzisiaj idę tylko po zwolnienie bo mi się kończy :)

Gratuluje udanych wizyt :)

Aaaa no to jednak chłopcy u nas zwyciężają :)

Dziewczyny świetnie, że wszystko ok. Zresztą, nie może być inaczej :-)
Kasiaczek już niedługo poczujesz malucha, jak do tego jeszcze taki ruchliwy to da Ci za jakiś czas popalić ;-)

Gabi gratuluję synusia, rzeczywiście u nas chłopaki na razie górą ;-) A powiem Wam, że aż się dziwię, bo jak do tej pory miałam wrażenie, że więcej wokół dziewczynek się rodzi...No cóż, wszystko musi się w naturze wyrównać ;-)

reklama
Hejka,

Gratuluje udanych wizyt :-)
Moja dopiero w piatek - jak zwykle nie mogę sie doczekac, mam nadzieje, że lekarz potwierdzi mi, że to zdrowy chłopak :-)

Kasiaczek
nie przejmuj się - ja jeszcze niedawno martwilam sie ze nic nie czuje, a od dwóch dni wierci mi sie malenstwo co chwile

Do góry