reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

dziewczyny ja do Bb tez nie mam daleko ale kurcze przeczytałąm to dokładnie i mi głownie zalezałoby na tym Usg a tam pisze ze nie zalecaja tego Usg jesli w ciagu ostatnich 2 tyg było robione usg ... a ja akurat bede pare dni po wizycie , wiec raczej odpadam ...;-)

reklama
ja jutro zaczynam 20 tydzień i też jeszcze płci nie znam, ale już we wtorek usg 3d nie mogę się doczekać, i w środę do mojej lekarki, bo ona nie ma takiego sprzętu, ale na kontrolę muszę pójść. Mama moja też chce iść na wizytę kontrolną może jak się uda to zobaczy przy okazji na zwykłym USG Wnuka. :-)

Wczoraj miałam wizytę no i w sumie wszystko w porządku-poza tym, że mam niską hemoglobiną i mam łykać żelazo:blink: Przytyłam 1,5 kg od początku ciąży:tak: Z dzidzią wszystko w porządku-ładnie rośnie i najprawdopodobniej będzie trzecia DZIEWCZYNKA:-) Mój mąż miał dobre przeczucie:tak: Czyli zakupów ubraniowych nie muszę robić, bo u mnie w rodzinie rodzą się same kobietki (we wrześniu mojego brata córka);-) Ginka powiedziała, że w każdej chwili mogę zadzwonić po zwolnienie, jak tylko poczuję, że nie mam siły iść do pracy-zresztą chciała mi dać je już teraz, ale na razie odmówiłam;-)
Sylwia9-gratuluję dziewczynki:happy2: Super, że czujesz się już lepiej:tak:
Daria-miałaś rację co do płci:tak: Dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku:tak:
Marta-gratuluję synka:-)
Patrycja-gratuluję córeczki:tak:

czesc dziewczyny, troche mnie "wcielo" na pare dni:) nadrobilam zaleglosci, przeczytalam wasze posty, gratuluje poznania plci dzieciaczkow! troche zazdroszcze bo ja dalej nie wiem:) dzis mialam kolejne badanie i wszystko wyglada ok, maluszek rosnie i ma sie dobrze, nastepne usg mam dopiero polowkowe 5go pazdziernika mam nadzieje ze wtedy juz sie maluch pokaze :) a ruchow to ja tez nie czuje, w poprzedniej ciazy to nawet w 22gim tygodniu nie czulam:/ ale to moze z powodu komplikacji jakie wtedy mialam, takze mam nadzieje ze niedlugo maly zapuka:) pozdrawiam :*

Kasia gratulacje córeczki:-) Wow, cztery baby w domu, jak każda zacznie mieć cykle to Twój M będzie miał przerąbane:rofl2:
Kasssia i Tobie gratuluję:tak:

Wróciłam z wizyty, szyjka sformowana, zamknieta, ma byc dobrze:-)

reklama
Kasia super że wsio ok i gratuluje trzeciej córy :-)
Kasia1984 Tobie też gratuluje udanej wizyty ;-)
Kerna no to lepiej być nie może skoro szyjka się trzyma to musi być ok :-)

Do góry