dziewczyny ja do Bb tez nie mam daleko ale kurcze przeczytałąm to dokładnie i mi głownie zalezałoby na tym Usg a tam pisze ze nie zalecaja tego Usg jesli w ciagu ostatnich 2 tyg było robione usg ... a ja akurat bede pare dni po wizycie , wiec raczej odpadam ...;-)
reklama
ja jutro zaczynam 20 tydzień i też jeszcze płci nie znam, ale już we wtorek usg 3d nie mogę się doczekać, i w środę do mojej lekarki, bo ona nie ma takiego sprzętu, ale na kontrolę muszę pójść. Mama moja też chce iść na wizytę kontrolną może jak się uda to zobaczy przy okazji na zwykłym USG Wnuka. :-)
Wczoraj miałam wizytę no i w sumie wszystko w porządku-poza tym, że mam niską hemoglobiną i mam łykać żelazo Przytyłam 1,5 kg od początku ciąży Z dzidzią wszystko w porządku-ładnie rośnie i najprawdopodobniej będzie trzecia DZIEWCZYNKA:-) Mój mąż miał dobre przeczucie Czyli zakupów ubraniowych nie muszę robić, bo u mnie w rodzinie rodzą się same kobietki (we wrześniu mojego brata córka);-) Ginka powiedziała, że w każdej chwili mogę zadzwonić po zwolnienie, jak tylko poczuję, że nie mam siły iść do pracy-zresztą chciała mi dać je już teraz, ale na razie odmówiłam;-)
Sylwia9-gratuluję dziewczynki Super, że czujesz się już lepiej
Daria-miałaś rację co do płci Dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku
Marta-gratuluję synka:-)
Patrycja-gratuluję córeczki
Sylwia9-gratuluję dziewczynki Super, że czujesz się już lepiej
Daria-miałaś rację co do płci Dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku
Marta-gratuluję synka:-)
Patrycja-gratuluję córeczki
dzasti a tydzień ciąży z suwaczka to z OM czy Miesi?
to wyjdę na nie wykształconą, a co oznaczają te skróty
kasssia1984
Zaciekawiona BB
czesc dziewczyny, troche mnie "wcielo" na pare dni nadrobilam zaleglosci, przeczytalam wasze posty, gratuluje poznania plci dzieciaczkow! troche zazdroszcze bo ja dalej nie wiem dzis mialam kolejne badanie i wszystko wyglada ok, maluszek rosnie i ma sie dobrze, nastepne usg mam dopiero polowkowe 5go pazdziernika mam nadzieje ze wtedy juz sie maluch pokaze a ruchow to ja tez nie czuje, w poprzedniej ciazy to nawet w 22gim tygodniu nie czulam:/ ale to moze z powodu komplikacji jakie wtedy mialam, takze mam nadzieje ze niedlugo maly zapuka pozdrawiam :*
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Kasia gratulacje córeczki:-) Wow, cztery baby w domu, jak każda zacznie mieć cykle to Twój M będzie miał przerąbane
Kasssia i Tobie gratuluję
Wróciłam z wizyty, szyjka sformowana, zamknieta, ma byc dobrze:-)
Kasssia i Tobie gratuluję
Wróciłam z wizyty, szyjka sformowana, zamknieta, ma byc dobrze:-)
reklama