Sylwia9
Fanka BB :)
kasssia moja przyjaciółka która urodziła pod koniec kwietnia tego roku też miala paciorkowca wykrytego, i dostala zastrzyk w czasie porodu ale i tak przeszło na synka i musiała jeszcze leżeć łącznie chyba tydzień w tym szpitalu bo mały miał motylka w główce i tam podawany antybiotyk, teraz jest zdrowiutkim prawie prawie 4ro miesiecznym małym przystojniakiem! 
trynity
cchyba mała pomyłka w postach
daria0607 ja nie chce ryzykować bo już jedno dziecko na cmentarzu mam, a mam dopiero 23 lata i nie chcę kolejnego stracić, poprzednia lekarz która prowadziła moja ciąże nie kontrolowała mojej szyjki wiec nie jesteśmy teraz z moja obecną lekarz pewne czy to wyłącznie wina szyjki, dlatego tez wolę się stosować do zaleceń lekarza bynajmniej przez ten tydzień do następnego poniedziałku czyli następnej wizyty...
trynity
cchyba mała pomyłka w postach
daria0607 ja nie chce ryzykować bo już jedno dziecko na cmentarzu mam, a mam dopiero 23 lata i nie chcę kolejnego stracić, poprzednia lekarz która prowadziła moja ciąże nie kontrolowała mojej szyjki wiec nie jesteśmy teraz z moja obecną lekarz pewne czy to wyłącznie wina szyjki, dlatego tez wolę się stosować do zaleceń lekarza bynajmniej przez ten tydzień do następnego poniedziałku czyli następnej wizyty...