reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

kasoku - super!!!!!!!! cieszę się z udanej wizyty :-) i więcej się już tak nie denerwuj :tak:
Katia - trzymam kciukasy za twoją wizytę i daj jak najszybciej znać jak będziesz już po :tak:
Sylwia9 - ja też mam wizytę 23 sierpnia i juz jajko znoszę tak nie mogę się doczekać ;-)
BB_Anna - ja słyszałam że usg jest bezpieczne dla ciebie i dla maluszka, jak bym mogła to bym chciała podglądać dzidzie jak najczęściej :-)

reklama
kasoku - super super super - i nie było o co sie martwić ;)

sylwia9, gabi84 - no to czekam z wami - tez wizyta 23 - prenatalne :)

katia - dawaj znac po wizycie od razu co i jak :) &&&

Bardzo się cieszę że nie będę sama w tym dniu, no ale jeszcze sobie poczekamy bo jeszcze tyle czasu, mam nadzieje że bardzo szybciutko zleci :) bo ten czas od wizyty do wizyty tak się dłuży że szok!

ja 13 sierpnia ide na wizyte ale tym razem usg nie bedzie tylko badanie samo a usg kolo 20tyg dopiero . ja jak bylam na ostatnim usg to tez dzidzia dluga była i o 8 dni była starsza ;)

Wróciłam z wizyty. Jestem rozczarowana. Chodzą prywatnie, płacę za to, a moja wizyta trwała 7 minut :angry::angry: Badanie ginekologiczne ok, badanie USG..... wsadziła mi ten patyk, zobaczyłam dziecko. Ucieszyłam się, że urosło, bo to od razu zauważyłam. Widziałam, ze bije serce i.. to tyle! Zdążyłam zadać pytanie o płeć, ale powiedziała, że to określą w poniedziałek na genetycznym. Zadnim zadałąm kolejne pytanie, to ona już ten patyka wyjęła i kazała iść na wagę. Tak się zakręciłam, że języka w gębie mi zabrakło :crazy: Przytyłam 1 kg. Dostałam receptę i to tyle.

Chciałam zobaczyć jak się rusza, rączki, nóżki.. a tu dupa. Wiem, że miała dziś moja ginekolog ciężki dzień, bo zaawansowane ciężarne waliły drzwiami i oknami, ale kurde! Ja za to płacę!

Czekam na genetyczne i nie wyjdę z gabinetu jeśli nei dowiem sie wszystkiego co mnie interesuje.

Katia przykra trochę wizyta bo jeżeli nawet miała natłok pacjentow to czas na wizycie jest twoim czasem i powinna ci powiecic tyle czasu ile potrzeba,ja mam takiego gin w Medicowerze,byle odwalic wizyte

reklama
Juz mi troche przeszla zlosc. Ale na pewno nastepnym razem nie dam sie tak zbyc. W ogole jej zachowanie bylko dla mnie szokiem, bo zawsze miala dla mnie duzo czasu, wszystko pokazywala na USG, tlumaczyla, radzila. A dzis mnie tak z zaskoczenia wziela. No nic. Czasu nie cofne. Ciesze sie, ze w poniedzialek mam genetyczne u specjalisty.

Do góry