reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

kasoku - super!!!!!!!! cieszę się z udanej wizyty :-) i więcej się już tak nie denerwuj :tak:
Katia - trzymam kciukasy za twoją wizytę i daj jak najszybciej znać jak będziesz już po :tak:
Sylwia9 - ja też mam wizytę 23 sierpnia i juz jajko znoszę tak nie mogę się doczekać ;-)
BB_Anna - ja słyszałam że usg jest bezpieczne dla ciebie i dla maluszka, jak bym mogła to bym chciała podglądać dzidzie jak najczęściej :-)

reklama
kasoku - super super super - i nie było o co sie martwić ;)

sylwia9, gabi84 - no to czekam z wami - tez wizyta 23 - prenatalne :)

katia - dawaj znac po wizycie od razu co i jak :) &&&

Bardzo się cieszę że nie będę sama w tym dniu, no ale jeszcze sobie poczekamy bo jeszcze tyle czasu, mam nadzieje że bardzo szybciutko zleci :) bo ten czas od wizyty do wizyty tak się dłuży że szok!

ja 13 sierpnia ide na wizyte ale tym razem usg nie bedzie tylko badanie samo a usg kolo 20tyg dopiero . ja jak bylam na ostatnim usg to tez dzidzia dluga była i o 8 dni była starsza ;)

Wróciłam z wizyty. Jestem rozczarowana. Chodzą prywatnie, płacę za to, a moja wizyta trwała 7 minut :angry::angry: Badanie ginekologiczne ok, badanie USG..... wsadziła mi ten patyk, zobaczyłam dziecko. Ucieszyłam się, że urosło, bo to od razu zauważyłam. Widziałam, ze bije serce i.. to tyle! Zdążyłam zadać pytanie o płeć, ale powiedziała, że to określą w poniedziałek na genetycznym. Zadnim zadałąm kolejne pytanie, to ona już ten patyka wyjęła i kazała iść na wagę. Tak się zakręciłam, że języka w gębie mi zabrakło :crazy: Przytyłam 1 kg. Dostałam receptę i to tyle.

Chciałam zobaczyć jak się rusza, rączki, nóżki.. a tu dupa. Wiem, że miała dziś moja ginekolog ciężki dzień, bo zaawansowane ciężarne waliły drzwiami i oknami, ale kurde! Ja za to płacę!

Czekam na genetyczne i nie wyjdę z gabinetu jeśli nei dowiem sie wszystkiego co mnie interesuje.

Katia przykra trochę wizyta bo jeżeli nawet miała natłok pacjentow to czas na wizycie jest twoim czasem i powinna ci powiecic tyle czasu ile potrzeba,ja mam takiego gin w Medicowerze,byle odwalic wizyte

reklama
Juz mi troche przeszla zlosc. Ale na pewno nastepnym razem nie dam sie tak zbyc. W ogole jej zachowanie bylko dla mnie szokiem, bo zawsze miala dla mnie duzo czasu, wszystko pokazywala na USG, tlumaczyla, radzila. A dzis mnie tak z zaskoczenia wziela. No nic. Czasu nie cofne. Ciesze sie, ze w poniedzialek mam genetyczne u specjalisty.

Do góry