reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
Cudny maluszek :happy2:
Dziewczyny a to usg w okolicach 12 tyg to dopochwowe jest ?
bo zastanawiam się jak nastawiać mojego M

Paola cudny maluszek :-) i trzymam kciuki zeby to była twoja wymarzona dziewczynka &&&&

myg super wiesci

Ja miałam przez brzuch usg ale powiedział że tak mniej widać, ciężej zaobserwować maluszka. Ale z tego co czytałam opinie na internecie bo też nie wiedziałam co z moim mężem czy będzie widział czy nie, to zdania są bardzo podzielone niektórzy robią dopochwowo niektórzy to i to a niektórzy tylko przez brzuch. Ja mojego nastawiłam tak że jak będzie przez brzuch to go zawołam i tak sie stało, ale to fakt dużo mniej widać :-)

Usg dopochwowe miałam :) no ja też się strasznie cieszę....ale tak mała glizda fikała, że ta lekarka 20 min mi usg robiła i mówiła, że dawno takich piruetów nie widziała- o zgrozo żeby nie adhd;))))))):-):-)

hej dziewczyny, kurcze jak tydzień temu bylam na zwykłym usg to moja fasolka taka spokojna lezala sobie, za dwa tygodnie mam genetyczne będę dokładnie w 13 tc, boje się jak cholera, mm nadzieje,ze będzie się ruszac i nie będzie no wiecie...nawet nie napisze tego, może plec poznam.

Tak się zastanawiam, bo ja wcale brzucha nie mam, jakbym w ciąży nie była, jeszcze ost usg miałam dopochwowe, jak bylam z corcia w ciąży to genetyczne w 12 tc miałam przez brzuch, ae wtedy miałam o wiele większy brzuch i wazylam o 6 kg wiecej

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku ja mysle ze nie masz sie tym co martwic bo przeciez kazda ciaza jest inna :-) i głowka do gory wszystko bedzie dobrze :tak:

ja tez jeszcze nie mam wogole brzuszka i zadnych dodatkowych kg , w pierwszej ciazy objadałam sie słodkim a teraz tylko słone :-p

Do góry