reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
cudne zdjęcie!!!!
Marcelka37
Zaangażowana w BB
Anna ale super fotunia. Sylwia gratuluje świetnych wyników, ja mam 30 i juz obgryzam paznokcie czy wszystko bedzie ok, a robilas testy Pappa?
Na poznanie płci jest za wcześnie. Ginekolog mówiła że na tym etapie narządy sa bardzo podobne.
Ja raczej i tak będę miała chłopca bo u mojego męża w rodzinie są dosłownie SAMI chłopcy.
Dlatego też po cichutku jeszcze marzy mi się dziewczynka
Taka ciekawostka z netu :
"Wielu lekarzy jednak podaje informację wcześniej, najczęściej na USG genetycznym, wykonywanym między 11 - 14 tygodniem ciąży. W tym czasie faktycznie narządy rodne są już wykształcone, jednak ich podobieństwo jest na tyle duże (rys.1), że bardzo łatwo o pomyłkę."
Testu Pappa nie robiłam, gin o tym mi nie wspomina/l. Jedynie o USG genetycznym.
Ono jest najważniejsze, a wyszło super, więc zastanawiam się nad sensem dodatkowych testów.
Ja raczej i tak będę miała chłopca bo u mojego męża w rodzinie są dosłownie SAMI chłopcy.
Dlatego też po cichutku jeszcze marzy mi się dziewczynka
Taka ciekawostka z netu :
"Wielu lekarzy jednak podaje informację wcześniej, najczęściej na USG genetycznym, wykonywanym między 11 - 14 tygodniem ciąży. W tym czasie faktycznie narządy rodne są już wykształcone, jednak ich podobieństwo jest na tyle duże (rys.1), że bardzo łatwo o pomyłkę."
Testu Pappa nie robiłam, gin o tym mi nie wspomina/l. Jedynie o USG genetycznym.
Ono jest najważniejsze, a wyszło super, więc zastanawiam się nad sensem dodatkowych testów.
sylwia781122
Fanka BB :)
Marcelka37 jaq teraz bylam na badaniu usg na nfz u mojego gina a teraz w czwartek robie badanie z krwii a w piątek ide na usg ,robie bo mam w pakiecie firmowym ale gdybym miała placic za nie to nie poszłabym po tym usg gdzie badanie przezierności wyszlo ok
BB_Anna no faktycznie bardzo podobne sa narzady do siebie u mnie gin mowił ze testy pappa czesto wychodza błednie i potem kobiety sie stresuja ze cos jets nie tak a pozniej okazuje sie ze dziecko jest zdrowe wiec mowił zebym sobie zaoszdzedziła stresu no chyba ze bardzo nalegam ;-) a ja i tak juz zestresowana jetsem wiec tez raczej nie bede go wykonywac ;-)
paola890411
Fanka BB :)
reklama
Paola a skąd ta pewność? :-)Śliczna dzidzia
Ja już też po wizycie, maż w szoku że to tak widać Fasolka sobie smacznie spała ma około 6cm i ma sie dobrze. Wyniki z krwi mam superowe jedynie musze chodzić na kebaby bo żelazo jest w granicach normy. Jestem zadowolona za miesiąc znowu idziemy i mamy nadzieję że da się podglądnąć płeć
Ja już też po wizycie, maż w szoku że to tak widać Fasolka sobie smacznie spała ma około 6cm i ma sie dobrze. Wyniki z krwi mam superowe jedynie musze chodzić na kebaby bo żelazo jest w granicach normy. Jestem zadowolona za miesiąc znowu idziemy i mamy nadzieję że da się podglądnąć płeć