reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

BB_Anna WWWOOOOOW!!!!!!!! No to w piątek będzie po wszystkim!! ;-);-)

Yenka no to nie ma co się martwić skoro dają profilaktycznie antybiotyk to będzie wszystko okej! ;-)

reklama
BB_ania wow nieźle, trzymamy kciuki. Powodzenia

Ja też po wizycie, położenie nadal pośladkowe, w następną środę będę w szpitalu próbować obracać małą, mam jechać z torbą w razie co. Jak nic nie wskurają i nic nie będzie się dziać to termin cesarki na 11 luty. Już mam stresa

BB_Anna - jak większość z nas - przede wszystkim zazdroszczę...:tak::-) Trzymam kciuki... Piątek już tak blisko... :-p

Trusia - to oby udało się obrócić maluszka... I nie stresuj się kochana... :happy2:

Jutro mam ktg i wizytę... Straszliwie jestem ciekawa co mi gin powie... :eek:

BB_ania wow nieźle, trzymamy kciuki. Powodzenia

Ja też po wizycie, położenie nadal pośladkowe, w następną środę będę w szpitalu próbować obracać małą, mam jechać z torbą w razie co. Jak nic nie wskurają i nic nie będzie się dziać to termin cesarki na 11 luty. Już mam stresa

Poczytaj sobie w necie jak pomoc maluszkowi sie obrócić. Czytalam niedawno, ze sa domowe sposoby, a noz widelec pomoze :-)

Witam. Ja po wizycie. Natępna 5 -tego o ile dotrwam. Szyjka krótka na centymetr.Mały już naciska główką.
Waga według usg 3000 ale mówi że już nie może go zbyt dokładnie zmierzyć i na jego macanki jest około 3300 :) A u niego tętno bobo akurat miał 135 :)
Dziś zamykamy 36 tydzień.
Od jutra możemy rodzić :)

reklama
Do góry