reklama
sandraa82
Fanka BB :)
BB_Anna no to tuż tuż, bedziemy trzymać &&&&&& wszystkie i czekamy na bobaska Powodzonka:-)
Trusia77
BB_ania wow nieźle, trzymamy kciuki. Powodzenia
Ja też po wizycie, położenie nadal pośladkowe, w następną środę będę w szpitalu próbować obracać małą, mam jechać z torbą w razie co. Jak nic nie wskurają i nic nie będzie się dziać to termin cesarki na 11 luty. Już mam stresa
Ja też po wizycie, położenie nadal pośladkowe, w następną środę będę w szpitalu próbować obracać małą, mam jechać z torbą w razie co. Jak nic nie wskurają i nic nie będzie się dziać to termin cesarki na 11 luty. Już mam stresa
Magdalena0713
BB_Anna - jak większość z nas - przede wszystkim zazdroszczę...:-) Trzymam kciuki... Piątek już tak blisko...
Trusia - to oby udało się obrócić maluszka... I nie stresuj się kochana...
Jutro mam ktg i wizytę... Straszliwie jestem ciekawa co mi gin powie...
Trusia - to oby udało się obrócić maluszka... I nie stresuj się kochana...
Jutro mam ktg i wizytę... Straszliwie jestem ciekawa co mi gin powie...
Karolina1987W
BB_ania wow nieźle, trzymamy kciuki. Powodzenia
Poczytaj sobie w necie jak pomoc maluszkowi sie obrócić. Czytalam niedawno, ze sa domowe sposoby, a noz widelec pomoze :-)
Witam. Ja po wizycie. Natępna 5 -tego o ile dotrwam. Szyjka krótka na centymetr.Mały już naciska główką.
Waga według usg 3000 ale mówi że już nie może go zbyt dokładnie zmierzyć i na jego macanki jest około 3300 A u niego tętno bobo akurat miał 135
Dziś zamykamy 36 tydzień.
Od jutra możemy rodzić
Waga według usg 3000 ale mówi że już nie może go zbyt dokładnie zmierzyć i na jego macanki jest około 3300 A u niego tętno bobo akurat miał 135
Dziś zamykamy 36 tydzień.
Od jutra możemy rodzić
reklama