reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

BB_Anna WWWOOOOOW!!!!!!!! No to w piątek będzie po wszystkim!! ;-);-)

Yenka no to nie ma co się martwić skoro dają profilaktycznie antybiotyk to będzie wszystko okej! ;-)

reklama
BB_ania wow nieźle, trzymamy kciuki. Powodzenia

Ja też po wizycie, położenie nadal pośladkowe, w następną środę będę w szpitalu próbować obracać małą, mam jechać z torbą w razie co. Jak nic nie wskurają i nic nie będzie się dziać to termin cesarki na 11 luty. Już mam stresa

BB_Anna - jak większość z nas - przede wszystkim zazdroszczę...:tak::-) Trzymam kciuki... Piątek już tak blisko... :-p

Trusia - to oby udało się obrócić maluszka... I nie stresuj się kochana... :happy2:

Jutro mam ktg i wizytę... Straszliwie jestem ciekawa co mi gin powie... :eek:

BB_ania wow nieźle, trzymamy kciuki. Powodzenia

Ja też po wizycie, położenie nadal pośladkowe, w następną środę będę w szpitalu próbować obracać małą, mam jechać z torbą w razie co. Jak nic nie wskurają i nic nie będzie się dziać to termin cesarki na 11 luty. Już mam stresa

Poczytaj sobie w necie jak pomoc maluszkowi sie obrócić. Czytalam niedawno, ze sa domowe sposoby, a noz widelec pomoze :-)

Witam. Ja po wizycie. Natępna 5 -tego o ile dotrwam. Szyjka krótka na centymetr.Mały już naciska główką.
Waga według usg 3000 ale mówi że już nie może go zbyt dokładnie zmierzyć i na jego macanki jest około 3300 :) A u niego tętno bobo akurat miał 135 :)
Dziś zamykamy 36 tydzień.
Od jutra możemy rodzić :)

reklama
Do góry