reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

Do lekarza zadzwonię jutro. Chodzę prywatnie, płacę... mogę mu trochę głowę pozawracać. Ale zła jestem, bo przecież mogłam wypytać na miejscu. No ale jakoś tak te terminy nie od razu do mnie dotarły.

marta_a26 - cesarka nie cesarka, ale badanie chyba powinno być :nerd:

reklama
Ja dziś miałam usg. No i jak to lekarz stwerdził nasz maly to sredniaczek waży ok 3340...z usg wychodzi równo 38 tydzien, z om 38 i 3 dni. Łozysko II stopnia, ogólnie wszystko ok. Jak chce urodzić wcześniej, to powiedział, żebym w domu duzo pracowała i mąz zeby pomógl ;)

Monila to Wasz synek spory :)

Edda nasz mały też ma konkretne pączusie :D

Yenka ja miałam wyniki po tygodniu na GBS.

Teraz czekam na wizyte u ginekologa w piątek.

Yenka ja tez mam mieć cc, termin 14.02 i lekarz mi powiedział ze jak sobie życzę to GBS możemy zrobić na następnej wizycie czyli 30.01. Zrozumiałam przez to ze przy założeniu ze będzie cc to nie jest obowiązkowe badanie, ale może się mylę :confused:

magda*lena ja bym chciała mieć ten GBS zrobiony, więc się będę upominać. Może panikuję, ale naprawdę się obawiam, że mogę po zdjęciu pessara nie wytrzymać do wyników. Bez "korka" szyjka mi się skracała kosmicznie i od środka otwierała...

blind twoj maluszek tez całkiem spory :-D

dziewczyny badanie Gbs warto zrobic chociazby dla własnego spokoju .... nie jest one drogie a warto miec spokojna głowe :tak:

reklama
Do góry