reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
No więc ja już po badaniu. Generalnie wszystko w porządku jedynie powiedział, że trochę mam spięty brzuch, ale narazie nic z tym nie będzie robić i mam małą macicę i też z tym narazie nic nie będzie robił, na następnej wizycie jak nie będzie poprawy to dostanę Lutkę. Przed weselem też powiedział, że mi da Lutkę i Nospę żebym się nie przejmowała w trakcie wesela, że coś się przydarzy. Mała waży 660g. Ja przytyłam 8,5 kg - nieźle :wściekła/y:. Dostałam skierowanie na glukozę więc będę robić za ok 3 tyg. przed nast. wizytą. W załączniku wysyłam Wam zdjęcie buzi mojej malutkiej, opisałam Wam bo niby zdjęcie 3D a niewyraźne. Mam nadzieję że coś tam zobaczycie. Akurat się uśmiechnęła do zdjęcia :)

Załączniki

• 20131029_154236.jpg
    20131029_154236.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 63
Edda dobrze, że z dzidzią wszystko ok, a Ty się kg nie przejmuj. Zdjęcie rzeczywiście niewyraźne, ja to bym powiedziała, że to co napisałaś oko to jest nos...No ale się nie mądruję ;-)

hej, wczoraj bylam na wizycie, wszystko ok, tan tętno 140 nie miałam robionego usg, ale ogolnie ok, gin zapoznala się z opisem od kardiologa, u którego bylam pare tygodni temu z powodu tej plamki na serduszku, no i w sumie jak wtedy wyszłam od tego kardiologa już nie czytałam opisu badania ani wnioskow końcowych lekarza, bo powiedział mi,ze jest ok, wiec wlozylam do foldera badanie i finito, ale wczoraj gin zauwazyla,ze we wnioskach jest opis, ze jest wada, jakies zwężenie i po urodzeniu malucha musi być skierowany na oddzial kardiologiczny, Jezusie myslalam,ze umre, gin od razu dala mi nast. skierowanie do innego kardiologa, a ja po wyjściu z gabinetu dawaj za telefon, dodzwoniłam się do przychodni i zapytałam się jak mogę się skontaktować z doktorem ,bo pieczatka zle się odbila i nie mam pelnego numeru, na to ta ****.na recepcjonistka odpowiedziala mi,ze ona nie wie czy przypadkiem nie będę musiala zaplacic za kolejna wizyte, ja jej na to,ze chyba jest popier.dolona skoro uważa ,zew jeszcze za cokolwiek im będę placic, a tym bardziej za wyjaśnienie sprawy i ,ze to oni powinni mi oddac pieniądze za wizyte, ale ok, potem miałam boje z uzyskaniem nr do doktora, powiedziałam,ze skoro na pieczątce widnieje jego nr tan ,ze nie jest zastrzeżony i ma mi go podac, bo ja mam ost 4 cyfry, na to ona,ze go nie posiada, na to ja się spytałam jak się w takim razie z doktorem kontaktuje, czyzby telepatycznie???w końcu su.ka dala mi nr i zadzwoniłam, lekarz mnie przepraszal, bo wkleil moje badanie we wnioski poprzedniej pacjentki , zapytałam się go dlaczego do kur.wy nedzy mi nie zadzwonili i nie poinformowali o pomylce, na to już mi nie odpowiedział ch.uj, no nic kasy pewnie tez nie zobaczę za chu.jowo wykonane badanie i mój stres, w każdym bądź razie wczoraj miałam dość, a jutro na wszelki wypadek ide jeszcze raz na echo serca, ale już do innej kardioloszki i osrodka, tak to jest płacisz chodzisz niby do dobrych bo z zabrzańskiego centrum chorob serca i masz tylko niepotrzebne stresy.

reklama
Do góry