reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
gabi84 z nadia w polsce tez piłam ta okropna glukoze ;/ a tutaj dostaje taki sok porzeczkowy slodko kwasny ale bardzo dobry i rok temu placilam 30 e za to a w tym roku darmowe i w ciagu godziny . pielegniarka mowi ze duzo sie pozmienialo i mowi ze na lepsze :) wtedy to mnie rece bolaly bo 3 razye krew pobrana ;/

no wlasnie bezsensu w pl ta glukoza jak by takich sokow nie mogli wprowadzic ;/wygodniejsze bo odkrecaja butelke i to wszystko a nie trzeba tego proszku mieszac ;/ w pl mi kazali isc pochodzic po sklepach a tutaj jak teraz robilam to kazali siedziec godzine zeby wlasnie nie spalic tego a rok temu jak robilam te 2 godziny moglam sobie tez isc ;/

u nas tez nie daja zadnej glukozy tylko pyszny napoj o nazwie lucozada ktory mozna nawet samemu kupic w sklepie i tego jest tani, smak jakby fanta ale mniej slodka.

Dziękuje za kciuki, jesteście kochane. Wizyta ogólnie ok, zwykle bad szyjki, jest dobrze i jeszcze słuchała serduszka. Morgologia spadła, wyjściowa miałam 14 a teraz 11 i mnie ochrzanila ;) zaraz zakupilam sok z buraka, marchewki i muszę wołowine zrobic w tym tyg. Mocz na szczescie ok. Niestety tez mam skierowanie na ta glukoze, doradzily by sok z cytryny wycisnąć do tego. Pomaga ponoć, choć i tak mnie przeraża. Ale jak trzeba to trzeba. Nie ma co sie nastawiac ze niedobre ;) damy radę dla naszych malenstw ;)

reklama
Do góry