reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
gabi84 z nadia w polsce tez piłam ta okropna glukoze ;/ a tutaj dostaje taki sok porzeczkowy slodko kwasny ale bardzo dobry i rok temu placilam 30 e za to a w tym roku darmowe i w ciagu godziny . pielegniarka mowi ze duzo sie pozmienialo i mowi ze na lepsze :) wtedy to mnie rece bolaly bo 3 razye krew pobrana ;/

no wlasnie bezsensu w pl ta glukoza jak by takich sokow nie mogli wprowadzic ;/wygodniejsze bo odkrecaja butelke i to wszystko a nie trzeba tego proszku mieszac ;/ w pl mi kazali isc pochodzic po sklepach a tutaj jak teraz robilam to kazali siedziec godzine zeby wlasnie nie spalic tego a rok temu jak robilam te 2 godziny moglam sobie tez isc ;/

u nas tez nie daja zadnej glukozy tylko pyszny napoj o nazwie lucozada ktory mozna nawet samemu kupic w sklepie i tego jest tani, smak jakby fanta ale mniej slodka.

Dziękuje za kciuki, jesteście kochane. Wizyta ogólnie ok, zwykle bad szyjki, jest dobrze i jeszcze słuchała serduszka. Morgologia spadła, wyjściowa miałam 14 a teraz 11 i mnie ochrzanila ;) zaraz zakupilam sok z buraka, marchewki i muszę wołowine zrobic w tym tyg. Mocz na szczescie ok. Niestety tez mam skierowanie na ta glukoze, doradzily by sok z cytryny wycisnąć do tego. Pomaga ponoć, choć i tak mnie przeraża. Ale jak trzeba to trzeba. Nie ma co sie nastawiac ze niedobre ;) damy radę dla naszych malenstw ;)

reklama
Do góry