reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarzy, badania nasze usg

reklama
eeej bo ja też już się nastawiłam na dziewczynkę, ale jaja by były jak w środe gin mi powie że będzie chłopiec !!!!!!!:szok::szok::szok:

Czesc,
ja właśnie wróciłam z wizyty :-) wszystko ok - zdrowy chłopak :-) właśnie zaczął się 20 tc i miałam połówkowe - tylko mały buźki do końca nie chciał pokazać;-) więc przy kolejnej wizycie lekarz mówi, że sprawdzi jeszcze raz twarzyczkę - mam nadzieję, że nie odwróci się pupą :rofl2:

A tak wogóle to ja też mam usg robione na każdej wizycie czyli to już 4 było (w sumie jakieś 25 zdjątek już mam :-)) a na następne jedziemy na 4D. No przed kolejną wizytą mam zrobić ten teścik z glukozą - lekarz mi podpowiedział, że mam cytrynę przemycić żeby lepiej smakowało ;-)

Gabi hahaha :-D:-D Nie no niech lepiej już zostanie tak jak jest, bo jakby sie okazało że chłopiec to chyba bym była w szoku :)
a co dopiero maja powiedzieć rodzice jak są przypadki ze niby chłopiec chłopiec a rodzi się dziewczynka?! :tak::tak: Osobiście znam taki przypadek :) i że niby siusiak tak jak Katia napisała odpadł haha

Magda*lena gratuluje synka ;-) ale Ci zazdroszczę tego USG na każdej wizycie a chodzisz prywatnie czy na NFZ??
Sylwia moja mama ma znajomą która podczas porodu dowiedziała się że będą bliźniaki ;-)

Magdzik hahha no to ja tez o takim przypadku słyszłałam ale to z 20 lat temu jak moje kolezanki sie urodziły :-p

Sylwia ja znowu znam przypadek ze z jednej pipki nagle wyrósł siusiaczek;-) haha moja ciotka jak 6 lat temu chodziłą w ciazy z blizniakiami to całą ciaze były dwie dziewczynki a przy cc pierwszego wyciagaja chłopaka a pozniej core a moje ciotka kazął szukac jeszcze jednej corki bo przeciez miały byc dwie dziewczynki a ze urodził sie chłopak to myslała ze trojaczki :-p haha

reklama
Nooo są takie przypadki co zrobić, ale mam nadzieje że żadna z nas nie spotka taka niespodzianka, bo ja to już w ogóle byłabym rozczarowana :) No nic ubierałabym synka w różowe body hahaha :-D

Oczywiście żartuję. :)

Do góry